Nail art creaties van de afgelopen tijd + update!

Vandaag een kort artikel met een persoonlijke update en 2 nail art creaties die ik ooit eens gemaakt heb maar niet op mijn blog postte.

De afgelopen weken was ik minder actief op mijn blog. Ik was op vakantie en heb hiervan heerlijk genoten. Mijn batterijen zijn weer opgeladen! Ook met mijn vakantiewerk (bij C&A in Brussel) gaat alles super, nog 2 daagjes werken en het zit erop.

Volgende week ga ik op taaluitwisseling bij een Franstalig meisje. Dit was een voorstel van mijn leerkracht Frans. Bijna iedereen is op mijn school Franstalig en ik niet. Hierdoor is het moeilijk voor mij om conversaties te voeren in het Frans. Dit ga ik verbeteren via de taaluitwisseling en zo kan ik mijn Frans verbeteren. Zoals ik hierboven al zei werk bij C&A in Brussel, hier wordt hoofdzakelijk Frans gesproken. Ik ben dus zo goed als verplicht mijn Frans te verbeten. Maar ik merk dat ik in de 2 weken dat ik nu werk bij C&A mij al iets vlotter in het Frans kan uitdrukken!

En nu genoeg over mij :). Tijd voor mijn nail art ‘kunstwerkjes’. Ik ben niet superhandig hiermee, maar ik probeer het!

Als eerste een combinatie van goud en blauw. Ik vind deze creatie echt heel goed gelukt. Het is heel simpel om te maken en je hebt alleen plakband nodig.

Schattige kersjes! Ik kreeg hier veel complimentjes over.

 
Als jullie een tutorial willen van één van de nail art creaties, let me know!
 
Kan jij je uitdrukken in het Frans?
 
Liefs, Ellen

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *