Nagelverzorging + handige tip om nagellak te corrigeren

Verzorgde nagels vind ik belangrijk. Ze geven meteen een goede indruk en dat vind ik belangrijk. Zelf is mijn nagelverzorging vrij basic, maar het doet zijn werk goed. Ik laat jullie mijn échte basics qua nagelverzorging zien. Daarnaast heb ik in dit artikel nog een handige tip voor de onhandige nagellakkers onder ons! Veel leesplezier!

Als je mooie, verzorgde nagels wilt, gebruik je best een voedende crème. Op dit moment gebruik ik een handcrème van L’Occitane. Ik breng deze voedende crème aan op mijn nagelriemen en zeg hallo tegen verzorgde handen! Elke avond smeer ik mijn handen hiermee in en ik merk al een duidelijk verschil.
Ik draag graag rode nagellak, maar de kans bestaat dat je nagels verkleuren. Mijn nagels bescherm ik daarom met een base coat. Op dit moment gebruik ik een nagelverharder van Yves Rocher en deze vind ik echt heel fijn. Mijn nagellak blijft (in combinatie met top coat) tot wel 4 dagen perfect zitten.
Wanneer ik met mijn linkerhand lak, is het resultaat super slordig. En met slordig bedoel ik echt lelijk. Een handige trucje is het gebruiken van een penseel met (een beetje) nagellak remover. Hiermee kan je precies al de nagellak op je huid weghalen en het resultaat is veel mooier.
Voor een goede nagel- en handverzorging heb je dus niet veel nodig. Dit zijn uiteraard de echte basics en je kan het zelf zo moeilijk en zo duur maken als je het zelf wilt. Dit is hoe ik het doe en dat werkt prima voor mij. Hopelijk hebben jullie ook iets aan mijn klein trucje gehad! Hoe verzorg jij je nagels?
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

16 reacties

  1. Zelf verzorging ik mijn nagels ook op deze manier en om de zoveel dagen hou ik het uitgebreid. Die tip is erg handig, ik doe het altijd met een stokje of wattenstaafje (ik ga het ook met een penseel proberen).

  2. Ik probeer mijn nagels te verzorgen door mijn nagelriemen naar achter te duwen met een bokkenpootje en daarnaast een nagelverharder en whitener te gebruiken. De nagelverharder kan perfect als basis gebruik worden onder nagellak.

  3. Handig! Ik gebruik ook regelmatig handcrème en mijn nagels doe ik met gellak, waarbij ik ook eerst altijd een basecoat aanbreng! P.s. zou je de enquête die op mijn blog staat willen invullen? Ik zou je heel dankbaar zijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *