MY LIFE

Vandaag is het vrijdag, op het moment dat dit artikel verschijnt ben ik al op school. Vanaf morgen begint voor mij de krokusvakantie! Hier heb ik echt naar uitgekeken. Op mijn blog zie je nauwelijks persoonlijke updates verschijnen, dit gaat veranderen. Een blog is iets persoonlijk en ik vind dat mijn lezers mogen weten wie achter deze blog zit. Daarom een persoonlijk artikel met mijn plannen voor de vakantie, hoe het met mij en mijn blog gaat,… Veel leesplezier en hopelijk bevalt dit artikel je! 

Vanaf morgen heb ik een weekje vakantie. Hiervan ga ik zo genieten! De laatste weken waren redelijk zwaar op school. Ik had een tekort op wiskunde, gelukkig heb ik dit kunnen ophalen!
Omdat ik in het laatste jaar op het middelbaar zit, heb ik ook mijn laatste 100 dagen gevierd (= Jokeday). Op Jokeday moet elke klas verkleed gaan en een dansje opvoeren voor de hele school. Wij gingen verkleed als calimero. Dit kostuum hebben we helemaal zelf gemaakt, maar jammer genoeg hebben we er geen prijzen meegekregen. Onze school gaf ook een fuif ter gelegenheid van Jokeday. Helemaal leuk! Op onze school is het een gewoonte dat elke klas een fuif organiseert. De naam van onze fuif is geworden: SHAKE THAT BASS! Onze klassenfuif vindt vrijdag 14 maart plaats. We zijn al een hele tijd bezig met de organisatie, hier kruipt best veel tijd in! https://www.facebook.com/events/619279614804034/?fref=ts Je mag altijd langskomen! 

Wat ga ik deze vakantie doen? Nou ik ga slapen, shoppen en ik heb ook een verjaardagsfeestje van een vriendin. Op 4 april heb ik mijn galabal (hiervoor moesten we danslessen nemen) en ik ben dus opzoek naar een leuk kleedje. Ik hou jullie op de hoogte als ik iets vind!

Als laatste wil ik nog eventjes iets zeggen over mijn blog. Eind december ben ik terug beginnen bloggen. Daarvoor verwaarloosde ik mijn blog. Ondertussen heb ik al 92 volgers op bloglovin! Dit is ontzettend veel. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve reacties. Ik hoop dat mijn blog in de toekomst blijft groeien en dat jullie mijn blog leuk blijven vinden.

Trouwens de foto’s in dit artikel zijn gemaakt door mijn lieve vriendinnen! 
Wat ga jij allemaal doen in de vakantie?
Liefs, Ellen

17 reacties

  1. Geniet van je vakantie! De laatste honderd dagen vieren jullie wel erg leuk. Bij ons was het gewoon met de klas uitgaan en de volgende dag een hele show opvoeren. Proficiat met de 92 volgers op Bloglovin, gaat goed 😉

  2. Leuk artikel! Mijn vakantie is bijna voorbij.. Ik moet maandag dus weer naar school.. Ik heb een super leuke vakantie gehad! Gezellige leuke dingen met vriendinnen maar ook met mijn familie! Leuk hoor een gala! Mijn zusje is toevallig net op 4 april jarig, dus ik zal nog even aan je denken! Ellen, wat heb je trouwens een super leuke, mooie blog! Ik volg je elke dag even!
    X Daniëlle
    vanilles-x.blogspot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *