MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Oeps, ik had meer dan een maand geleden gezegd dat ik een review ging schrijven over de MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Geen idee hoe het komt dat ie nu pas online komt. Deze highlighter stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar telkens ik in de kruidvat kwam, was ie uitverkocht. Gelukkig heb ik hem nu kunnen bemachtigen!

Je vraagt je waarschijnlijk af wat er met de mooie verpakking gebeurd is. Wel, Kruidvat plakt altijd een mooie plakker op de producten. Toen ik deze plakker eraf haalde, plakte de hele verpakking nog. Daarom nam ik nagellakremover en ging over de verpakking… Geen goed plan. Het doosje ziet er niet meer uit, maar het plakt tenminste niet meer.

 

De highlighter heeft een mooi golvend patroon. De kleur van deze glimmende highlighter kan je het best beschrijven als rooskleurig met héél veel glitters. Zelf breng ik highlighter aan met mijn vingers. De kans dat je dan te veel aanbrengt, is kleiner dan met een kwast.

 

 

Op de foto’s hierboven kan je zien wat voor een mooie glans dit product toevoegt aan je gezicht. Het geeft je look net dat ietsje meer en ik moet bekennen dat ik er dol op ben. Voor deze highlighter betaal je ongeveer 7 euro en voor de kwaliteit dat je krijgt, is dit zeker niet teveel. Wanneer je dus opzoek bent naar een goede en betaalbare highlighter, neem zeker een kijkje bij het schap van MUA.
MUA Undress Your Skin Highlighter is te koop bij Kruidvat voor €6,99.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

24 reacties

  1. Wat zonde van 't doosje! Ik heb het zelf ook erg vaak en ik ga dan met een sponje voorzichtig erover heen, anders krijg je krasjes. Maar het is wel een hele mooie highlighter!

  2. Deze is errrrg mooi! Volgende keer bij mij in de Kruidvat eens checken of ze deze hebben, want ik weet niet zeker of ze dit merk in alle filialen verkopen.

  3. Ziet er inderdaad een highlighter uit die qua prijs/kwaliteit goed is 🙂
    Zal hem zeker overwegen als ik nog eens in het Kruidvat binnenspring en niet aan de make-up kan weerstaan (wat eigenlijk altijd zo is) :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *