MUA Ever After Matte Palette

MUA is één van mijn favoriete budget make-up merken. Ik had al eerder eens een bestelling geplaatst voor een oogschaduw palette en dit beviel mij goed. Toen ik hoorde dat MUA ook in de Kruidvat verkrijgbaar was, had ik in mijn gedachten al gepland wat ik nog zou kopen om te testen. MUA is nog niet heel lang verkrijgbaar bij de Kuidvat in mijn buurt en bij het bekijken van het schap was alleen dit palette nog over. Ik nam het mee want ik hou van matte kleuren. Benieuwd naar mijn mening? Lees snel verder!

In het Ever After Matte Palette van MUA zitten 10 matte oogschaduws. Bij budget merken is het moeilijk om goede matte oogschaduws te vinden. De meeste palettes bevatten veel glanzende kleuren en weinig matte. Daarom was ik zo benieuwd naar dit palette van MUA. Elke kleur kreeg een naam, wat ik een leuk detail vind. Ook zit er in de palette een oogschaduw kwastje. Dit gebruik ik niet, maar goed.
De eerste rij bevat lichte kleuren. Ze verschillen niet heel veel van elkaar, maar ik vind lichte kleuren altijd mooi als highlighter voor onder de wenkbrauwen of binnenste ooghoek. Volgens mij zijn deze kleuren ook mooi om op je gehele ooglid aan te brengen. Zo krijg je een heel lichte ooglook, wat mooi is voor overdag. Lekker luchtig!

 

De tweede rij bevat meer donkere kleuren. Ook deze zijn weer goed gepigmenteerd. De bruine kleuren kan je gebruiken in je arcadeboog of op je gehele ooglid. Net wat jij wilt. De enige kleur die ik misschien niet snel zal gebruiken is Fog, oftewel de blauwe kleur. Ik vind het een beetje apart dat deze in dit doosje zit aangezien de andere kleuren meer naar het bruine neigen. Maar goed, de andere kleuren vind ik prachtig en kan je mooie looks mee maken.
De oogschaduws zijn van goede kwaliteit. Ze bevatten veel pigment voor een budgetmerk. Een mat oogschaduw palette zou iedereen in huis moeten hebben, vooral als het van een budget merk is zoals MUA. Met dit palette kan je alle kanten op, zowel een lichte look voor overdag of een zwaardere look voor ’s avonds. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de oogschaduw een beetje kruimelig zijn, maar voor mij is dit niet zo erg. Gewoon je kwast even afkloppen en je voorkomt fall out.
MUA heeft mij zeker niet teleurgesteld. Ik ben blij met mijn Ever After Matte Palette! Mooie kleuren, goede kwaliteit en dat voor een klein prijsje. Dit palette kan je kopen bij Kruidvat voor €7,49. Welke producten van MUA vind jij de moeite waard?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

 

22 reacties

  1. Ik was heel erg benieuwd naar dit palette! Wel jammer dat de pigmentatie niet echt top is, maar voor een budgetmerk is dit zeker een goed palette 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *