Follow:
Beauty

#moments by Reload

moments by reload

Eerder vertelde ik al over Reload en hoe fijn ik deze navulbare parfumverstuiver vind. In deze blogpost leg ik het systeem uit. Als je daar benieuwd naar bent, kan je dat altijd eens teruglezen. Nu komen ze met iets nieuws, namelijk #moments by reload. Dit is de eigen parfumlijn van Reload.

#moments by reload

moments by reload

moments by reload

moments by reload

moments by reload

Sinds begin oktober kwam Reload uit met #moments by Reload. Ze brachten twaalf parfums uit opgedeeld in drie categorieën: #travel, #night en #lifestyle. Deze opdeling hebben ze gemaakt omdat ze een bepaald gevoel willen opwekken bij een geur. Sommige geuren wekken het gevoel van een bepaalde stad op, andere geuren wekken een bepaald moment op. Dankzij de discovery box kan je kennismaken met #moments by reload. In deze box zitten drie parfums, een mini-spray en een mini-spray skin. Met de mini-spray skin kan je de huls personaliseren.

moments by reload

moments by reload

moments by reload

moments by reload

moments by reload

De discovery box is de ideale manier om nieuwe parfums te ontdekken en om mee te nemen onderweg. Er zit standaard een mini spray in mijn handtas. Het neemt niet veel plaats in beslag en ziet er leuk uit! Ik vind het super dat Reload zelf een eigen parfumlijn uitbracht. Mijn favoriet geurtje? #fashion.

Reload is verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Voor de mini-spray betaal je €12,90, voor de navullingen betaal je €5,00 per stuk. 

#moments by reload

Wat vind jij van #moments by Reload?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

 • Reply Kiss & Make-up

  Ik heb zelf andere geurtjes gekregen maar vind het wel een superleuk concept.

  6 november 2016 at 10:33 am
 • Reply irma

  Ik ken ze niet, maar het klinkt leuk!

  6 november 2016 at 12:37 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.