Mijn week in lipsticks

Mijn week in lipsticks. Dit idee zit al langer in mijn hoofd en eindelijk heb ik de tijd gevonden om het uit te werken. Het lijkt mij leuk om af en toe te laten zien welke lipsticks ik op wekelijkse basis draag. Ik test ontzettend veel lipsticks en heb er ook veel in mijn collectie zitten, maar toch grijp ik heel vaak terug naar dezelfde merken en tinten. Ik wil jullie laten zien wat mijn ultieme favorieten zijn en mijzelf uitdagen om meer verschillende lipsticks te gebruiken.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 47 Beige Blouse 

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 47 Beige Blouse

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 47 Beige Blouse

Ik hou van de lipsticks van Yves Saint Laurent. Ze zien er klassevol uit, geven een mooi kleurtje af en het verzorgt mijn droge lippen nog eens. De perfecte match voor droge lippen die wel voorzien willen worden van een kleurtje. Mijn collectie bevat twee lipsticks van het Rouge Volupté Shine assortiment en nummer 47 Beige Blouse is mijn favoriet op dit moment.

Yves Saint Laurent is verkrijgbaar bij De Bijenkorf en een lipstick kost ongeveer €34,00.

MAC Velvet Teddy

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

Toen je met korting lipsticks van MAC kon kopen, twijfelde ik geen moment en bestelde ik Velvet Teddy en Faux. Ik had gedacht dat Faux mijn ultieme lipstick ging zijn, maar dit is niet het geval. Ik neem Velvet Teddy (de bruinere versie van Faux) er veel vaker bij en dat zie je ondertussen al aan de lipstick. Als je het mij vraagt, is Velvet Teddy de perfecte nude kleur voor elke dag.

Mac is verkrijgbaar bij Douglas en voor een lipstick betaal je €19,00.

Sleek Matte Me Birthday Suit

Sleek Matte Me Birthday Suit

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette

Een andere favoriet die ik gebruik, is Sleek Matte Me Birthday Suit. Een super matte liquid lipstick die ik al maanden er bij neem. Hij blijft lang zitten en de kleur vind ik prachtig. Dit is trouwens één van de meest verkochte Sleek producten en ik snap waarom. Dit merk is betaalbaar en kwaliteitsvol!

Sleek is verkrijgbaar bij bol.com en de lipstick kost ongeveer €13,00.

Lou Lip Masker

Afgelopen week had ik ontzettend last van droge lippen. Het stoorde mij ongelooflijk en ik besloot een lip masker te testen dat ik kocht bij Di. Het zorgde ervoor dat mijn lippen niet meer pijnlijk aanvoelden en dat ze nadien super gehydrateerd waren. Een aanrader!

Welke lipstick draag jij graag?

Liefs, Ellen

10 reacties

  1. zo jij hebt een hele collectie lippenstiften zeg ? , ik moet eerlijk bekennen dat ik bijna nooit lippenstift gebruik want ik vergeet het altijd weer bij te werken. Of het moet zo’n longlasting variant zijn maar die vind ik meestal wat aan de droge kant.

  2. Ik ga af en toe eens voor de felrode lippen en gebruik de 24 hours van maybelline daarvoor. Dat is de enige lipstick waar ik mee kan eten, drinken,… zonder bang te moeten zijn dat het er niet meer uit ziet… De rest gaat vind ik altijd zo snel weg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *