Mijn ultiem badmoment!

Elke week neem ik minstens één keer een uitgebreid bad. De andere dagen neem ik een douche. Tijdens mijn badmoment verzorg ik mijzelf extra goed en kan ik helemaal ontspannen na een drukke week. Vandaag laat ik zien welke producten ik gebruik om helemaal te kunnen ontspannen. 


1. Bruisballen
Ik verwen mezelf af en toe met een bruisbal. Ik word er altijd vrolijk van. Het sneeuwpopje is van Lush en kreeg ik met kerst. De roze bruisballen kocht ik in de Action (heel voordelig!). De blauwe kocht mijn zus in Duitsland, deze heeft kruiden vanbinnen en deze komen dan in je bad te liggen. Zalig!

2. Gezichtsmasker

Mijn huid heeft minstens één keer per week nood aan een masker. Mijn favoriete masker is er eentje van Dr. Van Der Hoog. Deze werken ontzettend goed en na het masker is mijn huid weer helemaal fris en zacht.

3. Haarmasker
Dit masker van Garnier maakt mijn haar weer super zacht! Over het algemeen vind ik de haarmaskers van Garnier ontzettend fijn!

4. Lezen
Tijdens ‘mijn ultiem badmoment’ kan ik helemaal ontspannen door ondertussen ook een tijdschrift te lezen. Meestal lees ik Flair en Libelle, omdat we deze altijd in huis hebben.

5. Scrub
Als je jezelf verwent kan een scrub natuurlijk niet ontbreken. Ik verwijder mijn dode huidcellen met een zoutscrub van de Kruidvat.

6. Body Butter
Na het wassen smeer ik mij in met een body butter. Deze komt van de Action en is heel fijn in gebruik. Ook ruikt hij geweldig!

Neem jij graag een bad?

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Klinkt zeker als een ultiem bad moment! Helaas heb ik geen bad in het appartement, wel een droom voor later!

    Je kunt nu kans maken op een set van 10 polaroids op mijn blog.

  2. Jouw routine lijkt verdacht veel op het mijne, al gebruik ik geen bruisballen. Ik ben dol op zo'n echte pamperavond na een lange dag, in een heerlijk warm bad en mezelf eens volledig verwennen!

  3. Wij hebben een bad, maar ik zit er echt veelste weinig in. Ik weet nog toen we in het andere huis geen bad hadden en toen wilde ik er zo vaak in maar toen hadden we geen bad, typische he haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *