Mijn nieuwe liefde: Canon EOS 1100D

Ik spaar al super lang voor een goede camera en eindelijk heb ik hem kunnen kopen! De maand juli heb ik gewerkt bij C&A en ik had in de loop van het jaar ook al wat geld gespaard, genoeg om deze camera te kopen.

Dit is mijn camera (foto is getrokken met mijn oud fototoestel):


Samen met mijn zus kocht ik een Canon EOS 1100D, een geheugenkaart van 16GB en een tasje bij bol.com voor €373,94. Ik bestelde het donderdag om 21u30 en de volgende dag om 13u07 belde de vriendelijke postbode met mijn pakketje! Ik ben echt blij met de service van bol.

Vanaf nu kunnen jullie kwalitatief betere foto’s op mijn site verwachten. Het is ook zo’n plezier om te werken met zo’n camera.

Momenteel ben ik aan het experimenteren met de camera. Volgende week heb ik ook een nieuwe lens die meer kan in- en uitzoomen, deze kocht ik tweedehands voor €50,00.

Overmorgen kunnen jullie een artikel verwachten met foto’s die ik al heb gemaakt!

Welke camera gebruik jij?

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Ik ben benieuwd naar de foto's van jouw Canon! (Bij mijn vader willen we graag onze oude Canon (dslr) inruilen voor een nieuwere. Onze keus ging uit naar een D1100… Dus ik houd je blog bij deze… een beetje in de gaten, haha!) Als ik bij mijn moeder ben, fotografeer ik met een Nikon D50, ook heel fijn! 😉

  2. Deze camera is ook echt goed maakt mooie foto's me vriedin heeft hem ook, Ik had eerst een nikon d1100 was ook erg goed maar ben sinds Kort overgestapt na ook een canon d600, suces met je camera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *