Mijn favoriete bronzer, blush en highlighter combinatie

Mijn favoriete bronzer, blush en highlighter combinatie

Een jaar geleden droeg ik alleen blush. Ondertussen kom ik niet meer buiten zonder een beetje te contouren en mijn gezicht op te lichten met highlighter. Er zijn zoveel verschillende tinten blush, bronzer en highlighter dat het een ware zoektocht was om een mooie combinatie te vinden. Na veel te experimenteren, heb ik een combinatie gevonden die goed werkt voor mijn lichte huid. Ik laat je zien welke producten tot mijn dagelijkse routine behoren!

Mijn favoriete bronzer, blush en highlighter combinatie!

Makeup Revolution Ultra Contour Palette 

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Ik heb een heel lichte huidskleur en een bronzer vinden die niet oranje is, is moeilijk. Bij Di vond ik dit goedkope Ultra Contour Palette van Makeup Revolution. Voor zo’n 13 euro krijg je een palette met 4 bronzers en 4 highlighters. Ik ben dol op de tweede bronzer onderaan links. Deze gebruik ik dagelijks. Ook de highlighters vind ik fijn en gebruik ik regelmatig.

MAC Soft And Gentle highlighter

MAC Soft And Gentle

Soft & Gentle kent iedereen wel. Over deze highlighter wordt er veel geschreven en verteld in de online wereld. Ik snap waarom! De glans is super intens en vind je niet bij elke highlighter. Ook de gouden gloed vind ik prachtig. Het is geen goedkoop product, maar het is zeker zijn geld waard!

Tarte Amazonian Clay 12-Hour Blush Exposed

Tarte Amazonian Clay Blush Exposed

Als laatste is deze blush van Tarte prachtig! Ik heb deze al zo vaak gebruikt dat de print bijna is verdwenen. Deze blush staat goed in combinatie met elke ooglook. Je kan deze blush dus heel makkelijk combineren. Het is een matte blush en daarom gebruik ik deze graag.

De bronzer van Makeup Revolution, highlighter van MAC en blush van Tarte zijn onmisbaar in mijn dagelijks make-up routine. Dit is de perfecte combinatie om een gezonde glow te krijgen op je wangen. Gebruik jij één van deze producten?

Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *