Mijn blog bestaat 1 jaar!

Wow, exact een jaar geleden statte ik deze blog op. Driekwart van het jaar heb ik maar af en toe een artikel geüpload, ik had toen ongeveer 15 volgers op bloglovin. Sinds een drietal maand post ik om de dag een artikel en wat zijn mijn volgers snel gegroeid! Ik kan het niet geloven dat ik meer dan 100 volgers op bloglovin heb!

Een jaar geleden las ik veel blogs en het begon te kriebelen om zelf te bloggen op een stukje van het internet. Ik kwam terecht op blogger en dit leek mij het makkelijkst om een website te creëren. Na het aanpassen van de lay-out kon ik aan de slag. Mijn eerste artikels zijn echt beschamend om te lezen en de foto’s zijn nog erger! Toen poste ik elke dag een artikel, maar er kwam een bepaalde druk op mij. Gevolg: ik stopte (even) met bloggen. Een maand later nam ik de draag terug op en niet veel later stopte ik terug. Zo ging dit even door… Sinds december blog ik om de dag en dit is gewoon ideaal! Ik heb geen druk meer en heb de tijd om rustig een leuk artikel te schrijven en haal ontzettend veel voldoening uit het bloggen.

Ondertussen groeit mijn blog steeds meer en meer, super leuk! Van 0 volgers naar 110 is echt onwijs veel! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle lieve reacties en om mij te volgen!

Enkele feitjes op een rij:

420 unieke bezoekers per maand

De meeste lezers komen via bloglovin op mijn site

132 artikelen online en 4 artikelen gepland 

896 reacties

7900 paginaweergaven 

Mijn lezers komen vooral uit Nederland en België 

Ik hoop dat ik in de toekomst de tijd ga hebben om te bloggen en hopelijk steunen jullie mij hierin. Ik wil ontzettend bedanken voor de lieve comments en om mij te volgen!

Liefs, Ellen

19 reacties

  1. Gefeliciteerd met je "blogbirthday" super leuk dat je al een jaartje bestaat! De volgers komen vanzelf en om je nog meer te feliciteren ga ik je ook volgen! Leuke blog heb je 🙂

  2. Een beetje laat, maar toch nog een very happy blogjes B Day toegewenst meid! Leuke feitjes! Het kan echt snel gaan he? 🙂
    Hele mooie en professionele layout trouwens! 🙂

    Liefs,
    Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *