Mijn back-ups

 

Als ik éénmaal overtuigd ben over een product, sla ik een voorraadje in. Welke producten kocht ik nog een keer? Lees zeker verder!

Het eerste product waarop ik ontzettend verliefd ben is deze Lait-Crème Concentré! Dit is zo’n goed product! Ik gebruik het als dag- en avondcrème en mijn huid ziet er, sinds ik dit gebruik, stralend uit! Ook als ik voel dat mijn huid te droog aanvoelt, breng ik een dikke laag aan en laat dit ongeveer 20 minuutjes intrekken. Daarna is mijn huid weer super zacht. Ondertussen heb ik al drie tubes leeggemaakt, haha!

 

Deze BB Cream van Yves Rocher vind ik ook fijn in gebruik. Ik heb deze graag in voorraad. Waarom? Van sommige foundations krijg ik puistjes en als ik dit merk, gebruik ik weer deze cream. Deze BB Cream werkt bij mijn huid fantastisch en het geeft een luchtige dekking. Ideaal voor elke dag. Ik heb hiervan al één tube opgemaakt en doe hier ongeveer zes maanden mee.

 

Als laatste dit poeder van Jane Iredale. Het is mijn kleur, ook al ziet het er op de foto donkerder uit. De schoonheidsspecialist heeft dit poeder aangeraden en ik ben zo’n fan! Het is wel aan de prijzige kant, maar als je het eenmaal probeert, blijf je hierbij. Ik heb er denk al drie opgemaakt. Iets super handig aan het systeem van Jane Iredale is, dat je eenmalig een doosje koopt je de poeders los kan bijkopen. Jammer genoeg is mijn spiegeltje uit het doosje gevallen en heb ik een nieuw moeten aankopen.
Welk product kan jij niet missen?
Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Oh, slim dat je meteen een voorraadje inslaat, misschien moet ik dat ook eens doen… Die BB Cream van Yves Rocher lijkt me fijn!

  2. Hé, dat doe ik ook altijd! Als er een product over de helft is, ga ik het meteen halen, haha. Ik kan er niet tegen als er een product op is en ik mot het de dag erna halen uit de winkel… Die bb crème van YR moet ik echt eens gaan kopen blijkbaar. Ik vond de prijs 18 euro wat veel, maar als je 6 maanden mee kan doen.

  3. Ik heb een stuk of 4 back ups liggen van de Infinite matt foundations van Catrice omdat die uit het assortiment zijn gegaan. Ook heb ik een stuk of 6 Europrofit conditioners staan. Deze zijn van het eigen merk van Kruidvat en kosten €0,35.

  4. Oeh de Lait Creme Concentré is inderdaad zalig! Ik heb altijd een backup van MAC Porcelain Pink in huis want die is LE en als hij dan opnieuw uitgebracht wordt sla ik meteen genoeg in.

  5. Leuke producten! Voorlopig doe ik nog niet echt aan inslaan, maar als ik weet dat één van mijn fav producten uit de rekken gaat, zal ik waarschijnlijk nog wel een potje halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *