Mijn all time favorite beautyproducten

Mijn all time favourite beautyproducten

Er zijn producten die ik al jaren met veel liefde gebruik. Van sommige producten heb ik al meerdere tubes opgemaakt en ik blijf ze telkens opnieuw kopen. Deze producten mogen best in het zonnetje gezet worden, zodat meer mensen deze producten leren kennen! Hierbij mijn all time favorite beautyproducten! 

Mijn all time favourite beautyproducten

MUA UNDRESS ME TOO: Een oogschaduw palette dat ik bijna wekelijks erbij neem, is het Undress Me Too palette van MUA. Het review dat ik 2 jaar geleden schreef is niet het beste review ooit trouwens. Waarom behoort dit palette tot mijn favorieten? De kleuren van de oogschaduws zijn zo mooi en goed gepigmenteerd! Je kan hiermee echt mooie ooglooks maken. Bovendien is het palette budget en gewoon verkrijgbaar bij Kruidvat!

EMBRYOLISSE LAIT-CREME CONCENTRE: Mijn huid is aan de droge kant en heeft de gewoonte om uit het niets vol puistjes te staan. Om mijn huid min of meer onder controle te houden, gebruik ik al bijna 2 jaar de crème van Embryolisse. Mijn huid knapt hier altijd zo goed van op na een puistjes aanval! Dit product is niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse skin care routine en ondertussen is dit al mijn 4e (!) tube!

YVES ROCHER BB CREAM: ’s Ochtends heb ik niet veel tijd om make-up aan te brengen en daarom ga ik standaard voor een BB cream. Dit kan je snel met je handen aanbrengen zonder vlekken. Bovendien is de kleur light precies mijn huidskleur! Ondertussen is dit al mijn 3e tube en dit product is niet weg te denken uit mijn stash!

TANGLE TEEZER: Toen ik de Tangle Teezer 2 jaar geleden op blogs zag voorbij komen, geloofde ik niet dat je hiermee gemakkelijk je haar kon kammen. Het is totaal geen typische borstel, maar geloof mij: het is de beste borstel ooit. Ik heb altijd zoveel knopen in mijn haar en dankzij deze borstel gaan ze er snel en pijnloos uit. Ondertussen heb ik al 2 exemplaren, eentje voor mijn kot en eentje voor thuis!

Welke producten koop jij steeds opnieuw?

Liefs, Ellen

17 reacties

  1. De crème voor de droge huid lijkt mij erg fijn en verzorgend voor de huid! Zelf heb ik veel make-up removers, foundations en poeders die ik telkens weer opnieuw koop. Leuk om jouw favorieten zo te zien!

  2. Leuk om je favorieten te zien! Ik wil ook eens een Tangle Teezer kopen, maar het komt er nooit van. Ik gebruik nu vaak mijn MUG-oogschaduw en mijn Clarins lipstick (die is trouwens grote favoriet van me!).

  3. De Le Volume mascara van Chanel.. over and over again en dat al jaren! Soms probeer ik een andere mascara. Budget of een ander merk, maar het is het nooit helemaal. Meestal wil ik dan na een klein weekje nog maar één ding: Le Volume. Ik ben dan ook altijd blij als ik weer met een nieuwe naar huis kan. Meestal tijdens de 40% korting op mascara’s actie en dan neem ik er gelijk twee mee. Een ander product, wat nog niet op is, maar ik zeker opnieuw zal kopen is de Blotpowder van MAC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *