Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

We weten allemaal dat je gezicht reinigen een eerste stap is in het krijgen van een egale huid. Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter.

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

De truc om je gezicht beter te reinigen, is om de juiste wattenschijfjes en reinigingsdoekjes te gebruiken. Waarom hoor ik je denken: dat leg ik in deze blogpost uit.

Een goede reiniging begint bij het weghalen van make-up en daarvoor gebruik je meestal wattenschijfjes. Wist je dat er verschillende soorten wattenschijfjes bestaan die je kan afstemmen op jouw behoeften? Demak’Up heeft zes collecties: adapt (praktische reiniging), original (zachte en efficiënte reiniging), fris, cocoon (reiniging in comfort), sensitive (voor gevoelige huid) en expert (doeltreffende gezichtsreiniging).

Op deze manier kan je je gezicht volgens jouw behoeften reinigen. Ik testte de reinigingsdoekjes en watjes van de sensitive en expert lijn.

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Reinigingsdoekjes Demak’Up

Ben je naar een feestje geweest en heb je je uitgeleefd met make-up, maar heb je achteraf geen zin om aan de slag te gaan met allerlei producten om je make-up te verwijderen? Dan zijn de reinigingsdoekjes van de expert collectie een must have. Ze verwijderen beter dan eender welk doekje make-up door hun honingraat structuur. Bovendien zijn ze lief voor je huid want de reinigingsmelk is op basis van katoenolie zonder een vet laagje achter te laten.

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Heb je eerder een gevoelige huid dan zijn de reinigingsdoekjes uit de sensitive collectie iets voor jou. De doekjes bevatten micellair reinigingswater en bevat extracten van allantoïne waardoor het irriterende gevoel van de wrijving wordt verminderd. Verder is het hypoallergeen en vrij van parfum, alcohol en parabenen. Dit maakt dat zelfs de meeste gevoelige huidjes dit kunnen gebruiken.

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Wattenschijfjes Demak’Up

De sensitive wattenschijfjes zijn, zoals de naam al zegt, geschikt voor de gevoelige huid. Ze bevatten meer zachte vezels waardoor ze super zacht aanvoelen. Verder hebben ze verzachtende en kalmerende eigenschappen door de extracten van katoenolie. Deze watjes zijn ideaal voor de gevoelige huid rondom de ogen en pluizen niet.

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

watjes demak'up

De wattenschijfjes van de expert lijn zijn geschikt om de hardnekkige aka waterproof make-up te verwijderen. De watjes beschikken over een honingraat structuur die alle make-up sneller kan verwijderen. De gladde kant is dan weer eerder geschikt om de laatste restjes te verwijderen. Op deze manier is het makkelijker om je huid helemaal schoon te krijgen.

Dit is trouwens niet alleen geschikt om hardnekkige make-up te verwijderen, maar ook om nagellak af te halen!

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

demake'up watje

Met dit trucje reinig je je gezicht nog beter

Een betere reiniging zorgt trouwens ook voor minder puistjes. In de video hieronder geef ik enkele tips om puistjes te voorkomen.

Met aangepaste producten kan je dus je huid nog beter reinigen. Hoe reinig jij jouw huid? 

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review (€). Lees hier mijn disclaimer.

8 reacties

  1. Ik gebruik zelf eigenlijk altijd wattenschijfjes. Ik had laatst toevallig doekjes van Demak’up, maar vond ze jammer genoeg echt vreselijk. Ze waren heel droog waardoor er nauwelijks make-up van mijn gezicht kwam en ik kreeg prikkende ogen. Voor swatches verwijderen werken ze dan wel weer top, haha.

  2. Mama en ik gebruiken al jaren de ‘expert’ wattenschijfjes en zijn er super tevreden van. We gebruiken ze, net zoals je aanraad zowel om make-up als nagellak te verwijderen, super effectief!

  3. Ik ben een ramp in het reinigen van mijn gezicht! Meestal gewoon met water en Sanex 0% zeep. De meeste demaquillants die ik al probeerde zijn te hard voor mijn ogen waardoor deze erg rood worden en prikken. Maar misschien zijn deze het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *