Merci Handy handcrèmes

Ik heb standaard een handcrème naast mijn bed en op mijn bureau liggen zodat ik mijn handen voldoende kan verzorgen. Zeker tijdens koude dagen zien mijn handen erg af en kan het insmeren met een crème veel goeds doen. Een tijdje terug ontving ik de Merci Handy handcrèmes waar ik je graag meer over vertel.

Merci Handy handcrèmes

Over Merci Handy 

Merci Handy is bekend om desinfecterende handgels in een schattige verpakking. Handgels kunnen de handen uitdrogen, dus een perfect aanvulling daarop is een handcrèmes in een al even schattige verpakking.

Er zijn vier handcrèmes in een ultra schattige verpakking uitgebracht met elk een andere geur. Het motto voor alle handcrèmes is ‘We know your hands like the back of ours’. In de witte substantie van de handcrèmes zitten allerlei kleine bolletjes in de kleur van de verpakking. Bij het opensmeren springen de bolletjes open en verzorgen ze de handen extra goed. De handcrèmes bevatten trouwens vitamine E.

Merci Handy handcrèmes

Flower power

Merci Handy handcrèmes

De naam van deze Merci Handy Love & Hand Cream zegt het al, bloemetjes geur! Voor een zoete geur liefhebber zoals ik, is dit de perfecte geur!

New wave

Merci Handy handcrèmes

Een zoete, maar eerder neutrale geur.

Chérie cherry

Merci Handy handcrèmes

Je ruikt een beetje een kersengeur bij deze handcrème! Het is geen super opvallende geur, maar het ruikt zalig!

Hello sunshine

handy mercy handcrème

De verpakking en geur doen mij wegdromen naar vakantie.

handy merci handcrème

Mijn mening

De handcrèmes hebben een handige verpakking om mee te nemen in je tas en zijn mooi om gewoon op je bureau te laten liggen. Bovendien ruiken ze één voor één lekker zoet. Ik hou van zoete geuren dus deze collectie past helemaal bij mij! Ook vind ik het tof dat er allerlei kleine bolletjes oftewel pareltjes in de handcrèmes zitten die openbarsten wanneer je het open wrijft. Een extra leuk detail. Mijn favoriete geur van Merci handy handcrèmes is flower power!

Merci Handy is verkrijgbaar bij Di en kost €4,90.

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review. Lees mijn disclaimer.

2 reacties

 1. Ze zo leuk!
  Ik ben verslaafd aan goedverzorgende handcremes.
  Vooral de goed hydraterende.
  Het gips is net van mijn arm en er zitten flink wat schilfers dus smeer ik mijn arm en hand heel goed in met een vettige creme…..
  Heb jij nog tips?

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *