Meest gelezen blogposts maart + spam je blog

Meest gelezen blogposts maart

In maart kwamen er maar liefst 16 blogposts online (waaronder dit artikel). Mijn doel was om 5 artikels per week online te krijgen, maar dit is door de drukte niet gelukt. Ondanks het niet zo regelmatig uploaden, werd mijn blog druk bezocht (bedankt!) en waren er enkele blogposts die in de smaak vielen bij jullie. Hierbij een kort overzicht van de leukste en best gelezen blogposts van maart! 

Instagram-accounts die je moet volgen

Wie houdt er nu niet van Instagram? Instagram is mijn favoriete social media kanaal en blijkbaar ook die van jullie! Ik zette afgelopen maand mijn meest geliefde accounts in het zonnetje.

Bloggers en selfies

Ik had mijn twijfels over deze blogposts en wou deze in eerste instantie niet online zetten omdat ik schrik had voor de reacties. Mijn schrik voor negatieve reacties was nergens voor nodig, want jullie reageerden ontzettend positief op dit artikel!

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Kiko Velvet Mat Lipstick 613

Van dit artikel had ik wel verwacht dat die goed bekeken zou worden! De lipstick van Kiko is echt een pareltje en gebruik ik bijna dagelijks. Mocht je op zoek zijn naar een fijne matte lipstick die niet al te duur is, neem dan zeker een kijkje bij Kiko!

What’s in my bag

What’s in my bag artikels of filmpjes vind ik altijd leuk om te bekijken en jullie blijkbaar ook! Ik ben altijd benieuwd naar wat anderen meesleuren in hun tas en in bovenstaande bloposts krijgen jullie een kijkje in mijn tasje!

Polaprints om je kamer mee op te vrolijken

Ik ben altijd op zoek naar manieren om mijn kamer op te vrolijken en bestelde daarom enkele PolaPrints om mijn kamer een persoonlijke touch te geven. Het resultaat is echt heel leuk geworden en de Polaroid foto’s hebben een mooi plaatsje gekregen op mijn kamer.

De meeste lezers van mijn blog hebben zelf ook een blog en om jullie beter te leren kennen, mag je je blog spammen in de reacties! 

Liefs, Ellen

16 reacties

 1. Ik heb ze allemaal gelezen en 16 blogposts in een maand zijn er al heel wat!
  Leuk dat we ook mogen spammen. Ik ben Laura, 18 jaar en blog op http://www.laurajuliette.nl waar ik schrijf over alles wat ik graag wil delen. Maar mijn hoofdonderwerpen zijn beauty, lifestyle, Bullet Journal en blog tips. Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje neemt!

 2. Je hebt onwijs leuke artikelen geschreven de laatste maand: keep going! <3 Ik ben de laatste tijd ook weer erg druk bezig met bloggen op http://www.xMMKE.nl. Ik ben een life blogger, dus ik blog over alles wat mij inspireert en wat ik tegenkom in het leven. En toevallig staat er vanaf vandaag een hele leuke winactie online haha!

 3. Dit zijn ook wel echt leuke artikelen dus ik snap het wel! Leuk ook dat we mogen spammen! Mijn naam is Brittany van http://www.brittanyelizabeth.nl. BrittanyElizabeth is mijn lifestyle blog waar ik niet alleen over mijn avonturen als werkneemster in Disneyland Parijs schrijf maar ook mijn passie voor beauty en fashion met jullie deel. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken en neem jullie er graag in mee. Neem je ook een kijkje?

 4. 16 blogposts deze maand haha dat is erg veel. Ik zou willen dat het mij lukt er zoveel te maken! Wat lief dat we mogen spammen!
  Mijn naam is Quinty en ik ben eigenaresse van de blog let’s talk lipstick (www.letstalklipstick.blogspot.nl) Ik schrijf vooral over beauty, veel over lipsticks want ja kijk naar de naam van de blog haha: )
  Ik vind het erg leuk om te bloggen en hoop dat jullie mijn blog ook leuk vinden om te lezen, daarom zou ik het leuk vinden als je een kijkje zou nemen!
  Liefs Quinty

 5. Oei, ik heb het gevoel dat ik een paar blogs heb gemist precies (ik ben iets te hevig met ‘mark as read’ aan te klikken op Bloglovin’ geloof ik..) Ik ga er een paar eventjes lezen! Ik ben nu bezig met een blogritme op te bouwen (voorlopig zit ik op drie artikels per week, maar wow, hoe doe je het om er bijna 5 per week te hebben. Lukt me écht niet, drie is al moeilijk eigenlijk..)

  Hoi! Ik ben Britt en ik blog (bijna) een jaar op Annebrittures. Verhalen in de ogen van een 15-jarige blondine die zoveel dromen heeft maar te weinig tijd om ze uit te voeren. Ik blog vooral over lifestyle en fashion, met mijn eigen vintage/hipster vibe erover.

  annebrittures.blogspot.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *