Maybelline the falsies lash lift mascara review

Maybelline the falsies lash lift mascara belooft dramatische wimpers met veel lengte, krul en volume. Op Facebook adverteert Maybelline de mascara als een mascara die het effect geeft van een lash lift-behandeling. Zo’n lash lift-behandeling deed ik al eens in het verleden. Het resultaat van de mascara kan ik dus vergelijken met een echte lash lift in deze blogpost.

Maybelline the falsies lash lift mascara review

Maybelline the falsies mascara

Een mascara voor volle gelifte wimpers test ik maar al te graag uit. Wat deze mascara uniek maakt is de formule met vezels en de vorm van het borsteltje. Het mascaraborsteltje heeft zachte haartjes en een achtvorm. Hiermee kan je makkelijk alle wimpers bedekken met een laagje zwarte mascara. Het resultaat zijn zwarte en volle wimpers.

Maybelline the falsies lash lift mascara review
Maybelline the falsies lash lift mascara review

Een review is pas compleet als ik de resultaten van de mascara goed kan vastleggen op foto. Een foto zegt meer dan tekst. Geeft het echt zo veel volume als een lash lift-behandeling? Ik test het uit. Hieronder zie je een foto van mijn eigen wimpers. Ik heb best lange wimpers, maar er zit weinig krul in.

Maybelline the falsies lash lift mascara review

Hieronder zie je het resultaat nadat ik enkele laagjes mascara heb aangebracht. Je ziet dat de mascara mijn wimpers voller en langer maakt. Bovendien zit er een mooie krul in die gedurende de dag behouden blijft. Ook worden ze mooi van elkaar gescheiden.

Maybelline the falsies lash lift mascara review

Maybelline the falsies lash lift mascara doet alles wat ik zoek in een mascara. Door de mascara te gebruiken, krijg ik een open blik. Bovendien blijft het mooi zitten doorheen de dag en brokkelt het niet af. Allemaal pluspunten voor deze mascara! Ik ben fan!

Het enige verschil met een echte lash lift-behandeling is de houdbaarheid. Een lash lift blijft tot 6 weken zitten. Een mascara haal je er in de avond af. Slapen met mascara is erg slecht voor de wimpers. Ze kunnen namelijk uitvallen en dat wil je vermijden. Je zal de Maybelline mascara elke ochtend opnieuw moeten aanbrengen.

De mascara kan je in actie zien in deze video:

Maybelline the falsies lash lift mascara is te koop bij Kruidvat en online op bol.com voor €14,99.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *