Maybelline TERRE INDIENNE (Bronzing powder with blush) 09 Golden Tropics

Bronzer is iets wat ik niet vaak aanbreng. Ik had zelf nog geen goede matte bronzer in mijn bezit en daar moest verandering in komen. Ik liet mijn oog vallen op TERRE INDIENNE van Maybelline. Dit is een bronzer en blush in één. De kleur 09 Golden Tropics is volgens mij de lichtste kleur die je kan kopen en dat is ideaal voor mijn lichte huid.

 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog geen enkel product van Maybelline in mijn stash heb. Meestal vind ik het net wat te prijzig of trekken de producten mij niet aan. Dat was niet het geval bij deze bronzer en blush. Vooral het patroon van de bronzer trok mijn aandacht. Het is heerlijk zomers en doet mij denken aan palmbomen. Verder zit dit product in een handige draaiverpakking. Zo vermijd je dat al het poeder in je make-up tasje komt te liggen.
Toen ik met mijn vinger over het poeder heen ging, kwam er niet zo veel van af. Helaas is het niet goed gepigmenteerd, maar zo kan je de bronzer mooi opbouwen en breng je niet te veel aan. De blush is subtiel van kleur, maar wederom als je het opbouwt bekom je een mooi resultaat. De bronzer is mat en dat vind ik een groot voordeel. Ik hou niet van een bronzer met glitter, dat staat al snel ordinair. De bronzer heeft een oranje ondertoon, de blush is aan de koraal roze kant. Geschikt voor de lichte huid dus.

 

Ik vind de combinatie van bronzer en blush echt prachtig! Ze bevatten misschien niet zo veel pigment, maar ze zijn goed op te bouwen. Nog een pluspunt is dat zowel de bronzer als blush mat zijn. Prachtig product voor de lichte huidjes onder ons. Welke producten van Maybelline raad jij mij aan?
Maybelline Terre Indienne (Bronzing powder with bluhs) in de kleur 09 Golden Tropics is te koop bij Kruidvat en Di voor €13,29.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *