Maybelline Snapscara review

Er is een nieuwe mascara in town, namelijk Maybelline Snapscara! Als mascara liefhebber kan ik niet anders dan de mascara uitgebreid te testen en een review hiervan te schrijven op mijn beautyblog.

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Maybelline Snapscara

Wat maakt de Snapscara zo uniek?

Snap on, snap off. Zo presenteert Maybelline Snapscara aan de wereld. Wat de mascara zo uniek maakt, is dat je deze makkelijk aan kan brengen en makkelijk kan verwijderen. Je kan hem zelfs verwijderen met water!

De mascara belooft volume zonder klonters in een ogenblik. Het grote voordeel is dat je makkelijk kan verwijderen zonder te schrobben. Dit maakt deze mascara zelfs geschikt voor gevoelige ogen.

Maybelline Snapscara

Het borsteltje

Maybelline Snapscara heeft een gebogen borsteltje met zachte haartjes. De borstel volgt de vorm van het oog waardoor je makkelijk alle haartjes kan bereiken zonder veel moeite.

Maybelline Snapscara
Maybelline Snapscara

Resultaat

Zonder mascara
Zonder mascara
Maybelline Snapscara
Maybelline Snapscara – wow wat een lengte!
Maybelline Snapcara

Wat een resultaat! Wat mij vooral opvalt is de lengte! Mijn wimpers zijn ontzettend lang met deze mascara. Je kan de mascara mooi opbouwen tot je het gewenste effect krijgt zonder klonters.

Het verwijderen van de mascara is trouwens ook super easy. Zelf gebruik ik het liefst een oogmake-up remover en dit gaat heel erg vlot. In enkele seconden heb je de mascara verwijderd. Je zou het ook gewoon met warm water kunnen verwijderen.

Houdbaarheid?

Doorheen de dag bleef de mascara goed zitten, maar af en toe waren er kleine mascara vlekken onder mijn ogen. Het grote voordeel van de mascara is meteen ook een nadeel. Als je vaak in je ogen wrijft, kan je per ongeluk de mascara verwijderen. Ook moet je extra voorzichtig zijn bij regen of waterige ogen. Op een gewone dag met niet te veel regen en als je niet te veel in ogen wrijft, vormt dit allemaal geen probleem.

Mijn mening over Maybelline Snapscara

De mascara brengt makkelijk aan door de vorm van het borsteltje. Het resultaat is fantastisch. Toch moet je rekening houden met het feit dat de mascara in combinatie met vochtig/regenachtig weer geen goede combinatie is. Al bij al een fijne mascara die zeker voor gevoelige ogen een uitkomst kan zijn. Het verwijderen gaat vlot zonder moeite te hoeven doen.

Maybelline Snapscara is verkrijgbaar bij Kruidvat en Di voor €12,99.

Liefs, Ellen

3 reacties

  1. Die naam, geweldig, haha! Hij geeft flink wat volume ja, erg mooi bij je. Handig dat het met warm water te verwijderen is, ideaal voor onder de douche! Geen panda-ogen meer dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *