Maybelline lasting fix setting spray

Mijn make up routine sluit ik altijd af met een setting spray. Dit om het poederachtig resultaat weg te nemen en ervoor te zorgen dat alles beter en langer blijft zitten. Ik leerde onlangs Maybelline lasting fix kennen. Deze setting spray review ik in deze blogpost.

Maybelline lasting fix setting spray

Waarom en wanneer een setting spray gebruiken?

Er zijn meerdere redenen waarom je een setting spray moet gebruiken. Je brengt het aan op het einde van je make up routine. Dit doet een setting spray:

  • Laatste stap make up
  • Fixeren
  • Laat make up niet uitlopen
  • Lange hold
  • Laat de make up er natuurlijker uitzien
Maybelline lasting fix setting spray

Maybelline setting spray

De Maybelline lasting fix setting spray belooft dat je make up tot wel 16 uur blijft zitten. Ideaal als je een lange dag voor de boeg hebt en je make up perfect moet zitten. Verder zorgt de setting spray van Maybelline voor een matte finish. Wanneer je snel glimt, is deze setting spray een uitkomst. De setting spray houdt de glanzende gloed tegen en werkt matterend. Ideaal als je vet huidtype hebt.

Maybelline lasting fix setting spray

Het belangrijkste aan een setting spray is de spray. Ik heb graag een nevel die je over je gezicht kan aanbrengen. Een te harde spray vind ik niet fijn om te gebruiken en laat vlekken achter. Dit wil je natuurlijk vermijden. Gelukkig heeft de Maybelline lasting fix setting spray een fijne nevel en kan je het in één beweging over je gezicht aanbrengen.

Maybelline lasting fix setting spray

Mijn mening

Maybelline lasting fix setting spray is een fijne in gebruik. Het heeft een mooie matte finish en mijn make up blijft langer zitten. Mijn bronzer en blush zijn nog zichtbaar op het einde van de dag terwijl dit normaal als eerste verdwijnt. Verder vind ik de nevel spray fijn en laat het geen vlekken achter. Een fijne setting spray voor een betaalbare prijs!

Maybelline lasting fix setting spray kost €12,95.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *