MAX & MORE Nude Eyes (oogschaduw palette Action) + look

De Action kennen we allemaal van de leuke en goedkope decoratie items. Wat ik nog niet zo lang geleden ontdekte was dat ze daarnaast ook spotgoedkope make-up producten verkopen. Voor 80 cent een oogschaduw palette? Hier zeg ik geen nee tegen. Ik kocht het Nude Eyes palette en geef er vandaag mijn mening over.

 

Het oogschaduw doosje bevat 12 lichte, neutrale oogschaduws. Het doosje zelf is zwart en voorzien van een plastieken deksel met daarop MAX & MORE make-up geschreven. De verpakking ziet er mooi uit, maar voelt goedkoop aan. Voor één euro kan je natuurlijk niet al te veel verwachten. Verder zit er nog een sponsapplicator bij, een leuke toevoeging!

 

 

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op nude oogschaduws. Nude Eyes is voor mij dan ook op het lijf geschreven. Er zitten zowel matte als glinsterende kleuren in. De bovenste rij bevat roze tinten, de onderste rij neigt meer naar het bruin. Hiermee kan je dus een mooie look maken!
De oogschaduws zijn héél korrelig zoals je kan zien op onderstaande swatches. De eerste rij bevat helaas niet veel pigment, de onderste rij iets meer. Doordat de oogschaduws korrelig zijn, moet je je kwast eerst goed aftikken. Doe je dit niet, krijg je ontzettende fall out en dat wil je niet.
Om het review af te maken, heb ik een ooglook gemaakt met deze kleuren. Ik bracht de vierde kleur van de eerste rij op mijn bewegend ooglid aan. In de arcadeboog bracht ik de voorlaatste kleur aan van de onderste rij. Verder gebruikte ik de eerste kleur van de eerste rij onder mijn wenkbrauwen en in de binnenste ooghoek. De ooglook is perfect voor mij en niet al te zwaar.

 

 

 

 

Voor 80 cent krijg je een oogschaduw doosje met 12 kleuren die niet al te veel pigment bevatten. De oogschaduws zijn redelijk kruimelig, wat kan zorgen voor fall out. Persoonlijk vind ik dit een prima palette voor als je net begint met make-up of niet al te veel geld wilt uitgeven.
Nude Eyes van MAX & MORE kan je kopen bij de Action voor €0,79.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

15 reacties

  1. Jammer van de fall out, maar voor de rest ziet ie er goed uit! Zou hem zelf niet heel snel aanschaffen, maar voor iemand met een klein budget zou het een uitkomst zijn. 🙂

  2. Mooie kleuren maar jammer dat ze net niet veel pigment hebben, misschien zou een van die oogschaduw basis van essence voor pigment werken.

  3. Ik werd wel heel benieuwd toen ik de eerste foto zag, maar zelf zou ik het palet niet zo gauw kopen. Dan ga ik toch liever voor een iets duurder palet met wat meer kwaliteit 🙂 Wel een leuke review!

  4. Oei, ik had al erg veel goede dingen gehoord over deze paletjes maar met zo'n fall-out en geen al te goede pigmentatie, laat ik hem toch liever links liggen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *