Max Factor Creme Puff Blush 30 Gorgeous Berries

Alweer een hele tijd geleden kwam Max Factor met Creme Puff Blushes uit. Deze collectie zag ik verschijnen op verschillende blogs en ik wou er eentje. Mijn oog viel op 30 Gorgeous Berries en deze blush review ik vandaag!

Verpakking Creme Puff Blush

De Creme Puff Blush is een gebakken blush, dit merk je meteen aan de mooie ’tekeningen’ op de blush. Verder zit de blush in een prachtige verpakking met gouden details. Ik vind het ook handig dat het deksel doorzichtig is, zo zie je meteen welke blush je neemt.

Pigmentatie & Finish

Gorgeous Berries is een prachtige donker roze blush, helemaal anders dan de blushes die ik al heb. Meestal koop ik een lichte, rozige blush, omdat ik een zeer lichte huid heb. Dit deed ik deze keer niet en ik ben benieuwd of deze kleur iets is voor mij.
Het is een vrij heftige kleur. Daarnaast heeft de blush een geweldig goede pigmentatie. Je moet bij het aanbrengen opletten dat je niet teveel product aanbrengt. Wel blendt deze blush mooi met je huid. Verder geeft deze blush een mooie lichte glans af. Ik ben helemaal verliefd op deze blush!

Conclusie

Ik heb een nieuwe favoriete blush gevonden. In het begin had ik schrik dat het iets te heftig zou zijn voor mijn lichte huid, maar als je het voorzichtig aanbrengt en goed blendt, is het een prachtige kleur op je wangen. Deze blush is een echte aanvulling voor mijn stash en ik ben blij met mijn aankoop.

Max Factor Creme Puff Blush 30 Gorgeous Berries is te koop bij Kruidvat voor €12,99.

Liefs, Ellen

19 reacties

  1. Ziet er onwijs mooi uit zeg! Ik zou ook wel schrikken omdat hij zo donker is, want ik heb nog nooit zo'n donkere blush gehad haha. Maar inderdaad, het ziet er best mooi uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *