Max Factor Colour Elixir Gloss 10 Pristine Nude

Max Factor ken ik voornamelijk als een merk met fantastische mascara’s. Bij het bekijken van hun schap trok de Pristine Nude Lipgloss mijn aandacht. Een lipgloss vinden die niet plakkerig aanvoelt is een moeilijke opgave en ik ben erg benieuwd naar deze van Max Factor! 

De Colour Elixir Gloss is al een tijdje
verkrijgbaar bij Kruidvat, maar was mij nog nooit opgevallen. Ik hoef jullie
niet meer te vertellen dat ik een grote liefde heb voor nude lipkleuren. Pristine Nude is een heel schattig lichtroos kleurtje. De lipgloss zelf zit in een langwerpige huls en heeft een sponsapplicator.
Swatch Pristine Nude.

 

Aangebracht op mijn lippen.

 

De lipgloss is niet heel gepigmenteerd. Het geeft een mooie, subtiele glans aan mijn lippen en daar hou ik wel van. Meestal vind ik een lipgloss erg plakkerig aanvoelen, maar dat is bij deze absoluut niet het geval. Helaas blijft de gloss niet erg lang zitten. Een maaltijd overleeft het niet.
Ik vind eerlijk gezegd wel de prijs erg hoog voor dit product. Je betaalt €11,99 hiervoor. Ik had eerlijk gezegd iets meer pigment en kleur verwacht, maar vind het eindresultaat op mijn lippen wel mooi. Persoonlijk zou ik eerder gaan voor de mascara’s van Max Factor dan voor de lipglossjes. Alsnog ben ik zeker niet ontevreden met mijn aankoop. Een lichtnude lipgloss had ik nog niet in mijn bezit.
Max Factor Colour Elixir Gloss 10 Pristine Nude is te koop bij Kruidvat voor €11,99.
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *