Grand Rouge Lipstick (Mauve Subtil) Yves Rocher

Grand Rouge Yves Rocher 5

Mijn mama bestelt regelmatig op Yves Rocher en omdat ze terug een bestelling plaatste, vroeg ze aan mij of ik iets wou van Yves Rocher. Ik wou de make-up van Yves Rocher graag eens testen, omdat ik hierover niet veel lees op andere blogs. Mijn oog viel uiteindelijk op een prachtige lipstick van de Grand Rouge lijn  in de kleur Mauve Subtil. Tijd voor een review van dit prachtig product!

Yves Rocher Grand Rouge

Grand Rouge Yves Rocher 7

De lipsticks uit de Grand Rouge lijn hebben een super mooie gouden huls.  Ik heb echt helemaal weg van de verpakking! In totaal zijn er 16 kleuren rood verkrijgbaar, ik kocht Mauve Subtil. De lipstick zou verzorgend zijn en zou de lippen hydrateren.

Mauve Subtil

Grand Rouge Yves Rocher 6

Grand Rouge Yves Rocher

Mauve Subtil is een paarsrode kleur en heeft een glanzende finish. Zoals je kan zien, is Mauve Subtil goed gepigmenteerd! Ik ben dol op lipsticks met een paarse kleur. Twee jaar geleden verkocht Yves Rocher super mooie lipbalsems met een paarse kleur en dit was mijn favoriete lippenbalsem! Helaas zijn ze niet meer verkrijgbaar en ben ik nog altijd op zoek naar een goede vervanging voor mijn geliefde paarse lippenbalsem! Verder brengt de lipstick heel makkelijk aan en glijdt als het ware over je lippen. De lipstick moet je na het eten wel bijwerken.

Yves Rocher lipstick

Grand Rouge Yves Rocher 2

Mijn mening

Ik ben blij dat ik de make-up van Yves Rocher eens heb uitgetest! De lipsticks van de Grand Rouge collectie zijn ontzettend mooi, zowel qua verpakking als qua kleur. Ze brengen makkelijk aan en je voelt bijna niet dat je lipstick draagt. Mauve Subtil is een prachtige kleur die ik nog vaak ga dragen! Ik ben benieuwd naar de andere producten die Yves Rocher heeft!

Grand Rouge lipsticks zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher en kosten €17,90. Er is vrijwel altijd korting op deze lipsticks en dan kosten ze €8,95. 

Gebruik jij make-up producten van Yves Rocher?

Liefs, Ellen

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *