Mascara’s die ik nog wil testen

Als er één make-up product is waar ik niet zonder kan, dan is het wel mascara. Ik draag het elke dag en het zorgt meteen voor een wakkere en open blik. Meestal koop ik een mascara van Max Factor en die kost rond de 17 euro. Voor de verandering wil ik eens een iets duurdere mascara aanschaffen. Kijk je even mee naar de mascara’s die ik nog wil testen?

Clinique Lash Power Mascara – €22,50

Clinique is één van mijn favoriete merken qua huidverzorging en ik ben heel erg benieuwd naar hun make-up producten. De reviews die ik heb gelezen over de mascara zijn erg positief, dus dat maakt mij extra benieuwd.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Waterproof – €34,00

Hoe leuk ziet de verpakking van de Lash Queen Feline Blacks Mascara er niet uit? Gewoon voor het dierenprintje alleen al wil ik deze mascara aanschaffen. Helena Rubinstein is voor mij een onbekend merk en ik heb er nog niet veel over gelezen, dus daarom is mijn interesse extra gewekt.

Lancôme Hypnôse Waterproof – €33,21

Meer dan een jaar geleden kreeg ik een tester van de Hypnôse mascara. Ik schreef er toen een review over (nog zeer amateuristisch!) en ik weet nog dat ik erg onder de indruk was. Deze mascara staat helemaal bovenaan mijn wishlist. Het is inderdaad een dure mascara, maar als je het elke dag met veel plezier gebruikt, heb ik dat er wel voor over.

Chanel Le Volume De Chanel – €32,00

Le Volume De Chanel is (denk ik) een super bekende mascara. Ik heb alleen nog maar positieve reviews gelezen. Iedereen is altijd zo enthousiast over deze mascara, dat ik het gewoon zelf eens moet testen.

Mocht jouw interesse ook gewekt zijn voor één van deze mascara’s, kan je deze bestellen op de webshop van Ici Paris XL. Dankzij deze kortingscode krijg je bovendien 5 euro korting op je bestelling. Veel shopplezier!

Liefs, Ellen

10 reacties

  1. Van deze mascara's wil ik vooral die van Chanel nog eens proberen, iedereen is er inderdaad zo enthousiast over, dan moet het wel een goede zijn 😉

  2. Je hebt precies de goedkoopste gekozen 😀 Groot gelijk heb je. De Hypnose van Lancôme heb ik gehad een aantal jaar terug en die was toen niet zo goed voor mijn kleine wimpertjes. Misschien zijn ze nu vernieuwd? Want ik lees veel positieve commentaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *