Makeup Revolution Ultra Contour Palette

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Di verkoopt sinds kort een aantal producten van Makeup Revolution, zoals het Ultra Contour Palette, Ultra Blush Palette, oogschaduw paletten,… Allemaal super fijne make-up producten voor een betaalbare prijs. Ik ben echt blij dat Di Makeup Revolution nu verkoopt, want online make-up bestellen doe ik niet graag. 

Makeup Revolution Ultra Contour Palette

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Toen ik dit palette tegenkwam in de winkel moest ik het meenemen! Ik ben altijd opzoek naar de perfecte bronzer en highlighter voor mijn lichte huid en dit compacte palette met grote spiegel is echt ideaal. Er zitten 4 bronzers en 4 highlighters in. Voor sommige zal de kleur rechts onderaan meer een highlighter zijn dan een bronzer. De bronzers en highlighters hebben trouwens geen naam, maar ik bespreek ze kort even!

Swatches Ultra Contour Palette

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Hieronder zie je de swatches van de bovenste rij. Ik bespreek de kleuren van links naar rechts kort.

  • Licht roze matte kleur
  • Matte kleur met gele ondertoon
  • Perzikkleurige highlighter
  • Witte highlighter

De eerste twee kleuren spreken mij eerlijk gezegd niet zo aan en zal ik niet snel gebruiken omdat ik het nut niet snap van matte highlighter. Wel kan je het gebruiken om concealer te zetten. Als highlighter gebruik ik veel liever eentje met veel glans. Beide gebruik ik graag en wissel ik af!

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Ik bespreek kort de onderste rij van het Makeup Revolution Ultra Contour Palette (van links naar rechts).

  • Donker bruine contour kleur met warme ondertoon
  • Een licht bruine contour kleur (ideaal voor lichte huidjes)
  • Warme bruine kleur
  • Highlighter met bruine en warme ondertoon

Oeps mijn omschrijving is niet al te best. Ik vind vooral de tweede kleur van links ideaal voor mijn bleke huid. De andere contour kleur zal ik niet zo snel gebruiken omdat ik deze te donker en warm vind. De laatste kleur vind ik eerder een highlighter dan een bronzer.

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Het resultaat Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Ik gebruik zelf de lichtste bronzer van het palette om te contouren. Deze kleur is echt geschikt voor de bleke huidjes en blendt zo makkelijk! Ik ben geen pro in het aanbrengen van een contour kleur, maar met dit palette kan het bijna niet misgaan. Als highlighter heb ik de derde kleur van de bovenste rij gebruikt en ik hou van die glans! Ik ben echt helemaal blij met dit palette!

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Als je wil zien hoe ik dit palette juist gebruik, kan je onderstaande video bekijken!

MakeUp Revolution Ultra Contour Palette

Mijn mening over Makeup Revolution Ultra Contour Palette

Voor €12,99 heb je echt een super goed contour en highlight palette! Er zitten 3 prachtige contour kleuren in en 5 highlighters. Het is zowel geschikt voor lichte als donkere huidjes. Het enige nadeel aan dit palette is dat je waarschijnlijk niet alle poeders gaat gebruiken. Bij dit palette vind ik het aantal poeders dat ik niet ga gebruiken wel meevallen. Ik denk dat ik de donkere contour en het gele poeder niet vaak ga aanraken. Toch vind ik het daarom geen slecht palette. Dit is het eerste budget palette dat ik tegenkom met niet al te warme contour kleuren en waar de highlighters intens gepigmenteerd zijn. Een aanrader!

Makeup Revolution Ulra Contour Palette is te koop bij Di voor €12,99. 

Liefs, Ellen

10 reacties

  1. Ik heb ook zo’n palette van Makeup Revolution, maar dan met allemaal blushes erin. En die is ook geweldig! Elke kleur vind ik prachtig. En ik wil snel een tweede palette aanschaffen, en deze lijkt me erg fijn <3

  2. Dit is echt een heel mooi palette, het pigment is denk ik te licht voor mijn huid, maar bij jou zijn de kleuren erg mooi als ik naar je swatch kijk. A girl can never have 2 much palettes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *