Make-up tasje opruimen!

 

Op bovenstaande foto zie je hoe mijn make-up tasje eruitziet op dit moment. Het zit helemaal vol en geraakt niet meer toe. Tijd om op te ruimen en de spullen die niet dagelijks gebruik ergens anders op te bergen. Dit tasje staat standaard in de badkamer en gebruik ik zo goed als dagelijks. Als ik een uitgebreidere look wil, doe ik dit op mijn kamer. In dit artikel ga ik jullie tonen welke producten ik dagelijks gebruik en welke producten er uit mijn tasje mogen verdwijnen.

Dit is wat er in mijn tasje allemaal inzit. Nagellak en oogschaduw horen al zeker niet thuis bij mijn ‘basic’ make-up. Verder zitten er een aantal mascara’s in, lipstick, BB / CC Cream, concealers, … Veel te veel om op te noemen. Hier ga ik een selectie uit maken. Alleen de producten die tot mijn standaard make-up look behoren mogen in dit tasje. Oogschaduw, blush, etc breng ik liever in mijn kamer aan, dan in de badkamer. In mijn kamer is het licht iets beter dan in de badkamer en bij oogschaduw is het belangrijk dat je goed ziet wat je doet.

 

Onderstaande producten plaats ik terug op hun oorspronkelijke plaats in mijn kamer. Dit nagellakje van Bourjois draag ik op dit moment, maar hoort niet thuis in het tasje. Verder plaats ik het All About Nude Eyeshadow van Essence terug op haar plaats. De foundationkwast van Yves Rocher gebruik ik nog nauwelijks sinds ik Real Techniques heb. Ook plaats ik even de concealer van Essence terug. Deze is fijn in gebruik, maar ik ga eerst de concealer van Collection opmaken. De lipstick Coral Calling van Essence gebruik ik nauwelijks, dus deze mag ook terug.

 

Onderstaande producten mogen er blijven inzitten. Mijn tasje kan nu terug toe en kan ik makkelijk meenemen op vakantie. Deze producten gebruik ik bijna dagelijks en zijn allemaal fijn in gebruik. Blush / oogschaduw gebruik ik niet dagelijks. Daarvoor ben ik net iets te lui :).
Nu mijn tasje weer is opgeruimd, hoop ik dat het binnen een week niet terug vol troep zit. Ruim jij je make-up tasje vaak op?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

22 reacties

  1. Leuk zo'n opruimartikel! Ik neem amper make-up mee (enkel mascara, eyeliner, lipbalsem, wenkbrauwpotlood en de lipkleur van die dag) dus ik hoef gelukkig nooit veel op te ruimen.

  2. Mooie foto's. Ik pak af en toe ook even een moment om mijn make-up helemaal uit te zoeken hoor. Er zitten vaak dingen tussen die eigenlijk niet meer kunnen of waar ik anderen blij mee kan maken. Opgeruimd staat netjes! Haha. x

  3. Wat leuk om dit eens te zien zeg. Nu ik dit artikel gelezen hebt, moet ik hoognodig mijn bakje opruimen die vol met make-up zit die ik niet dagelijks gebruik haha. liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *