Make-up met de mooiste verpakking

Make-up met de mooiste verpakking

Sommige merken maken echt werk van mooie verpakkingen. Ik kan hier alleen maar enthousiast over worden! Als deze producten naast hun fancy verpakking ook nog eens goed werken, ben ik helemaal tevreden. Ik toon in dit artikel welke producten ik fijn vind en welke er mooi uitzien.

Make-up met de mooiste verpakking

Make-up met de mooiste verpakking

TOO FACED CHOCOLATE BAR: Too Faced besteedt altijd veel aandacht aan haar verpakkingen. Ik vind de oogschaduws heel fijn om te gebruiken. Ze zijn goed gepigmenteerd en blenden makkelijk. Dit palette heeft de vorm van een chocolade reep en ruikt naar chocolade! Heel leuke details en het geeft dit palette net wat extra!

Make-up met de mooiste verpakking

MAYBELLINE BABY SKIN: Over deze primer staat er nog geen review op mijn blog. Als jullie hier benieuwd naar zijn, laat dit dan zeker weten dan ga ik aan de slag met het artikel! Ik kan alvast verklappen dat deze primer heel fijn is en doet wat ie moet doen. Daarnaast vind ik de verpakking er super schattig uitzien.

KIKO VELVET MAT LIPSTICK: Kiko begin ik steeds een leuker merk te vinden. De producten van Kiko zijn betaalbaar en de kwaliteit kan je vergelijken met MAC. Ik ben vooral fan van de lipsticks! Bovendien hebben de lipsticks uit de Velvet Mat collectie echt een te leuke rosé gouden verpakking. De lipstick die ik heb (613) blijft ook nog eens lang zitten, dus dat is helemaal ideaal!

MAC LIPSTICK: In februari kocht ik mijn eerste lipstick van MAC in de kleur Mehr en ik gebruik deze nu bijna dagelijks! Het is echt een prachtige kleur en blijft lang zitten. Er zijn misschien mensen die de huls niet zo mooi vinden, maar ik vind deze verpakking erg leuk!

Make-up met de mooiste verpakking

SOAP AND GLORY SOLAR POWDER: Een product dat ook nog niet gereviewd werd op mijn blog, is het Solar Powder van Soap And Glory. Dit merk is jammer genoeg niet makkelijk verkrijgbaar in België en zelf kocht ik dit in Londen. De verpakkingen van dit merk zijn altijd zo leuk! Het heeft een retro touch en doet mij een beetje denken aan de verpakkingen van The Balm. Daarnaast vind ik de bronzer heel fijn in gebruik!

Welk make-up product heeft volgens jou de mooiste verpakking?

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. Ik ben altijd zo dol op de verpakkingen van Too Faced, alles van hun ziet er altijd zo cute uit! De verpakkingen van Urban Decay vind ik ook altijd wel wat hebben.

  2. Het Solar Powder is één van mijn favoriete poeders. Ik zie dat ze de verpakking aangepast hebben want ik het er nog eentje met een kartonnen verpakking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *