Parfum: Mademoiselle Inessance

Parfum mademoiselle inessance

Ik verlaat het huis niet zonder eens te sprayen met één van mijn lievelingsparfums. Vooral lieve, bloemige geuren draag ik vaak. Sterke parfums gebruik ik minder. Onlangs heb ik een nieuw parfum ontdekt waarop ik echt verliefd ben, namelijk Mademoiselle Inessance! Geuren beschrijven is trouwens niet mijn sterkste kant, maar laat ik het maar proberen!

Mademoiselle Inessance

Parfum mademoiselle inessance

Mademoiselle Inessance heeft een schattig flesje met roze strik. Het flesje is niet super groot, dus je kan het makkelijk meenemen onderweg. Dit is trouwens een eau de parfum. Na een aantal uur is de geur zo goed als verdwenen en moet je even bijspuiten.

Hierbij de geurnoten van dit parfum:

Topnoten: aardbei, bergamot, ananas, freesia

Middelnoten: perzik, lelie bloemen, rozen, caramel

Basisnoten: patchouli, oranje bloesem

Ik vind de geur echt heerlijk zoet en lief ruiken. Zo’n geuren draag ik het vaakst en daarom vind ik de geur zo geweldig!

Parfum mademoiselle inessance

Mijn mening over Mademoiselle Inessance

Mademoiselle Inessance van Inessance Paris is een grote favoriet geworden! Ik draag het parfum bijna dagelijks en vind het echt een fijne geur om tijdens warme dagen te dragen. Als je dit flesje tegenkomt in de winkel, raad ik je aan om er eens aan te ruiken! Een groot pluspunt van dit parfum is dat het gewoon verkrijgbaar is bij Kruidvat en niet zo duur is. Voor nog geen 10 euro heb je een lekkere geur! Dit zou trouwens ook een ideaal cadeautje zijn voor je vriendin!

Mademoiselle Inessance is te koop bij Kruidvat en kost €8,90 voor 50ml.

Heb jij al eens een parfum bij Kruidvat gekocht?

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *