MAC Soft And Gentle

MAC Soft And Gentle

MAC Soft And Gentle is een heel bekende highlighter onder de beauty liefhebbers. Omdat ik dol ben op highlighter en de producten van MAC, kon dit exemplaar niet ontbreken in mijn make-up collectie. Tijd voor een review! 

MAC Soft And Gentle

Soft And Gentle is een Mineralize Skinfinish en dit is een traag gebakken gezichtspoeder met mineralen en is zeer zacht. Dit is echt de bekendste highlighter van MAC en wordt door iedereen aangeraden. Dit moest ik testen!

MAC Soft And Gentle

Recent zijn de verpakkingen van de Mineralize Skinfinish veranderd. Ik vind de verpakking er mooi uitzien en het deksel is bovendien doorzichtig.

MAC Soft And Gentle

MAC Soft And Gentle

Toen ik een swatch maakte, viel het mij op hoe zacht de highlighter wel niet was. Ik vind de structuur echt heel fijn. Verder heeft de highlighter een gouden metallic gloed. Dit is echt zo’n highlighter die voor elke huidskleur gebruikt kan worden. Je hebt maar een klein beetje nodig om genoeg glans op je gezicht te hebben. Subtiel hiermee omgaan is dus de boodschap.

MAC Soft And Gentle

Ik breng de highlighter aan op mijn jukbeenderen en soms onder mijn wenkbrauwen. Toen ik deze aanbracht, was ik meteen onder de indruk van de glans. Normaal draag ik heel subtiele highlighter, maar deze is echt wel een stuk opvallender. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een mooie gezonde glow op je huid! Op camera kreeg ik de glans helaas niet goed in beeld, maar geloof mij het is zijn geld waard!

MAC Soft And Gentle

Mijn mening over MAC Soft And Gentle

Ik snap waarom iedereen zo enthousiast is over MAC Soft And Gentle. Zo’n gouden highlighter met zo’n prachtige glans kom je niet vaak tegen. Het is geen goedkoop make-up product, maar je krijgt wel waar voor je geld. Je gebruikt maar een klein beetje en zo doe je ontzettend lang met dit product. Bij budget highlighters is vaak de glans niet intens genoeg of zijn de kleuren niet speciaal genoeg. Het is dus echt de moeite om te investeren in Soft And Gentle van MAC!

MAC Soft And Gentle

MAC Soft And Gentle kost €31,00. 

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Waar ik versteld van sta is hoe je zo’n mooie foto van het product hebt kunnen maken! Heel mijn verpakking hangt vol met highlight en zelfs make-up remover krijgt niet alles zo proper als bij jou haha! Leuke post 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *