Mehr MAC

Mehr MAC 8

Tegenwoordig draag ik vaak lipstick en dan vooral lipsticks die neutraal zijn. MAC producten hebben mij nog nooit teleurgesteld en daarom wou ik eens een lipstick testen van dit merk. Mehr is mijn eerste MAC lipstick. Het is een matte lipstick in een mooie neutrale kleur. 

Mehr

Mehr MAC 2

De verkoopster liet mij de meest verkochte lipsticks van MAC zien en mijn voorkeur ging uit naar Mehr en Faux. Uiteindelijk ben ik voor Mehr gegaan en Faux staat op mijn verlanglijstje.

De lipstick zit in een mooie zwarte huls met een beetje glitter en voelt zwaar aan in vergelijking met andere lipsticks. Ik vind de huls van de lipsticks erg mooi, maar er zijn ook mensen die het niets vinden.

Mehr MAC 7

Mehr MAC 3

Mehr behoort tot de neutrale kleuren van MAC. De lipstick is donker roos/bruin, maar ook weer niet te donker. Verder is de lipstick echt helemaal mat. Ik heb aardig droge lippen en was bang dat matte lipsticks niet mooi zouden staan bij mij. Om de droge velletjes niet te accentueren, scrub ik eerst mijn lippen en breng ik daarna een lipbalsem aan.

Mehr MAC 5

Catrice liquid camouflage high coverage concealer11

Doordat Mehr een matte structuur heeft, had ik verwacht dat de lipstick moeilijk zou aanbrengen. De lipstick brengt eerlijk gezegd heel vlot en makkelijk aan. Ook had ik verwacht dat je de lipstick zou voelen op je lippen, maar dit is niet het geval! Dit had niet verwacht. Ik was het meest benieuwd naar de houdbaarheid van de lipstick en hier ben ik echt door omver geblazen! De lipstick blijft echt muurvast zitten! Zelfs na het eten en drinken, zit de lipstick nog mooi op mijn lippen.

Mehr MAC 4

Mijn mening

Nu ik zelf een lipstick van MAC heb, begrijp ik waarom anderen er zo enthousiast over zijn! De lipstick blijft zo goed zitten! Ondanks de matte structuur voel ik Mehr niet zitten. Ik ben verkocht en ga binnenkort Faux aanschaffen! De lipsticks van MAC zijn niet goedkoop, maar ze bieden wel kwaliteit. Ik koop liever 1 lipstick van MAC die ik vaak ga dragen, dan eentje van Essence die uiteindelijk in mijn stash belandt.

MAC Mehr kost €19,50.

Heb jij een lipstick van MAC?

Liefs, Ellen

22 reacties

  1. Mehr is echt mijn grote liefde op dit moment. Toen ik hem kocht was het nog een erg onbekende MAC lipstick maar ik vind het leuk dat steeds meer mensen hem ontdekken. Terecht, want hij is echt zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *