Follow:
Beauty

MAC lipstick: Velvet Teddy & Faux

MAC lipstick

MAC had onlangs een leuke actie waarbij je 20% korting kreeg als je twee lipsticks kocht. Deze actie kon ik niet weerstaan en ik bestelde daarom twee lipsticks die al lang op mijn verlanglijstje stonden: Velvet Teddy en Faux. In deze blogpost bespreek ik deze twee MAC lipsticks want het zijn echt prachtexemplaren! 

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

De twee lipsticks die ik kocht zijn zeer geliefd bij vele meisjes. Velvet Teddy en Faux worden ook wel eens de lipsticks van Kylie Jenner genoemd. De twee kleuren liggen dicht bij elkaar, maar verschillen toch nog behoorlijk. In onderstaande foto’s laat ik je de swatch en de lipstick op mijn lippen zien.

MAC Velvet Teddy

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

Velvet Teddy is een bruine kleur met een matte textuur. De pigmentatie van deze lipstick is top en ondanks dat het een matte lipstick is, voelt hij niet uitdrogend aan. De lipstick blijft verder goed zitten, maar na het eten moet je hem wel bijwerken. Ik snap waarom dit zo’n geliefde kleur is want zo’n bruine kleur is helemaal in, maar ben ik nog niet vaak tegengekomen. Deze MAC lipstick behoort nu twee weken tot mijn collectie en er is nog geen dag voorbijgegaan dat ik deze niet heb gedragen. Ik ben fan van de textuur en de kleur!

MAC Faux

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

MAC lipstick

Faux is in tegenstelling tot Velvet Teddy veel rozer van kleur en heeft het een satin finish. Dit betekent dat de lipstick een hoge kleur dekking heeft in combinatie met minimale glans. De MAC lipstick brengt zoals Velvet Teddy heel gemakkelijk aan en voelt super comfortabel en totaal niet uitdrogend aan. Dit vind ik heel belangrijk want ik wil mijn droge lippen niet nog meer uitdrogen. Ook dit is een perfect kleurtje voor elke dag en wissel ik vaak af met Velvet Teddy!

Op de foto hieronder kan je een swatch zien van Velvet Teddy (onder) en Faux (boven). Zoals je ziet is Velvet Teddy iets bruiner van kleur en Faux roziger van kleur. Mooie dagelijkse kleurtjes dus!

MAC lipstick

Mijn mening over MAC lipstick!

Zowel Velvet Teddy als Faux behoren tot mij favoriete lipsticks op het moment. Ik wissel vaak af en ondanks dat ze hard op elkaar lijken, zijn er genoeg verschillen. MAC lipsticks vind ik heel fijn in gebruik en zijn zeker de moeite waard om te ontdekken!

Voor een MAC lipstick betaal je €19,50 en kan je online kopen bij De Bijenkorf

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

11 Comments

 • Reply elke

  Ze staan je beide enorm goed!

  23 maart 2017 at 12:38 pm
 • Reply Roos | Soitsrose

  Ik vindt vooral de 1e je erg leuk staan!

  23 maart 2017 at 6:31 pm
 • Reply alexa

  ze lijken wel op elkaar, staat goed!

  24 maart 2017 at 12:51 pm
 • Reply Marleen

  Mooie neutrale lipsticks! Ik heb liever een wat fellere kleur 😉

  24 maart 2017 at 2:34 pm
 • Reply Ilse Flower

  Ze staan je beide heel mooi! Persoonlijk vind ik de 2de kleur het mooiste.

  24 maart 2017 at 4:36 pm
 • Reply Eva

  Mooie kleurtjes allebei! Faux draag ik zelf ook graag!

  31 maart 2017 at 4:49 pm
 • Reply Ellen

  Als ik nog een keer in een Mac winkel kom ga ik ze zeker aanschaffen want ze zijn zo mooi van kleur!❤️

  4 mei 2017 at 10:14 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.