Maak kennis met Reload!

Reload

Enkele weken geleden maakte ik kennis met Reload en omdat ik daar zo enthousiast over ben, deel ik deze ontdekking met jullie. Reload is eigenlijk een navulbare parfumverstuiver en is dus uiterst geschikt om mee te nemen op vakantie of onderweg. 

Wat is Reload: The Perfume Mini-Spray?

Reload is een navulbare en personaliseerbare mini parfum dat je makkelijk kan meenemen onderweg. Online kan je de huls van Reload aanpassen met een afbeelding of tekst. De hulzen zijn trouwens verwisselbaar, dus mocht je die ene foto beu zijn, kan je een andere huls erop zetten.

Zoals ik al zei is Reload een navulbare parfumverstuiver. Je hebt twee mogelijkheden om dit systeem te gebruiken. Je kan hiermee nieuwe parfums ontdekken door een vulling van 5 euro te kopen of je kan je eigen favoriete parfum meenemen onderweg door het in de lege vulling te spuiten. De navulbare vulling is trouwens compatibel met alle flesjes. Ik leg beide systemen wat grondiger uit!

IMG_0939_Fotor

Je favoriete parfum meenemen in een mini verpakking

Wat heb je nodig? Een Reload mini-spray en je favoriete parfum!

 1. Dit is de navulbare vulling die je aantreft bij de aankoop van een Reload The Perfume Mini-Spray.
 2. Om je favoriete pafum hierin te doen, haal je de navulling uit elkaar. Je bekomt dan 3 onderdelen.
 3. Nadien zet je het hoedje in de vulling.
 4. Het parfum spray je in het hoedje. Nadien haal je het hoedje er af en draai je de spray in de vulling.
 5. Nu kan je deze navulling in de huls klikken en je bent klaar!

Reload

Reload

Vulling kopen om nieuwe parfums te ontdekken

Een andere manier om Reload te gebruiken, is om nieuwe parfums te ontdekken. Ik vind het moeilijk om in de parfumerie een goed parfum uit te kiezen, omdat je meestal een aantal geuren na elkaar test en na een tijdje ruik je het verschil niet meer. Voor 5 euro kan je navulling kopen (gewoon in de huls klikken!). In het doosje met de navulling zit een kortingscode van 5 euro op dat parfum, dus wanneer het parfum bevalt, krijg je 5 euro korting op de aankoop van dat parfum!

Reload

Reload

Reload

Reload schoonmaken?

In tegenstelling tot Travalo, kan je de Reload schoonmaken met een speciaal product. Dit vind ik een groot pluspunt want anders kan het zijn dat de geur van het oude parfum de geur van het nieuwe parfum verpest. De reinigende navulling voor mini-spray is te koop voor €5,00. Deze navulling stop je in de huls, je sprayt 2 à 3 keer en nadien kan je een nieuw parfum in de huls stoppen!

Reload

Promotiecode

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over deze navulbare parfumverstuiver! Ik heb trouwens een leuke mededeling: bij de aankoop van een mini-spray krijg je een gratis parfumvulling naar keuze!

Wat met je hiervoor doen? (de code is geld tot 18 januari 2016)

 • Ga naar de website van Reload
 • Kies een mini-spray en één of meerdere parfumvullingen en voeg dit toe in je mand
 • Nadien kan je bestellingen valideren
 • R1HHEU7t deze code kan je in de << coupon code >> invullen en valideren

Reload

Reload is te koop bij ICI Paris XL en op hun website en kost 25 euro.

Kende jij het systeem van Reload al? 

Liefs, Ellen

9 reacties

 1. Ik vond het ook super leuk dat deze in de goodiebag van het Ici Paris XL event zat, ik wou al een tijdje zoiets! Ik gebruik nu het parfum van Boss dat erbij zat en nadien ga ik hem vullen met mijn eigen parfum 🙂 Ik zag die reinigingsspray ook op de site, is inderdaad wel handig! Maar ik denk dan ook: is dat niet gewoon water, of kan dat niet ook gewoon met water? Want uiteindelijk kan je dat hoedje ook gewoon met water vullen en in het buisje doen en weer leeg spuiten, nee?

 2. Hallo
  Ik heb een mini spray maar vindt nergens nog de vullingen hoe kan ik daar aangeraken kan mij iemand zeggen waar ik dat kan kopen aub
  Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *