LUSH Tea Tree Water

Sinds enkele weken ben ik in het bezit van Lush haar Tea Tree Water. Ofwel Eau D’arbre à Thé. Ik kocht dit wondermiddel in Brussel. Aangezien de meeste mensen daar Frans spreken is de gebruiksaanwijzingen in het Frans, dit vind ik best jammer.. Maar bon, vandaag mijn mening over dit product van Lush waar de meeste tevreden van zijn.

De verpakking is een simpel zwart, zoals we gewoon zijn van Lush. Het is bovendien hygiënisch door de sprayflacon.

 

Wat zegt Lush erover?

Tea Tree Water is een sterke toner voor een normale tot vette huid; in het bijzonder goed voor een jong tienerhuidje met de nodige pukkeltjes. Deze olie heeft een reinigende, desinfecterende eigenschappen. 

Hoe moet je het gebruiken?

 Je gebruikt het best na het reinigen om de restjes te verwijderen. Je kan het over je gezicht sprayen of het met een wattenschijfje aanbrengen.

Ik vind het jammer dat de gebruiksaanwijzing in het Frans is. Ik begrijp wat erop staat, maar het zou fijn zijn mocht de gebruiksaanwijzing zowel in het Frans als het Nederlands zijn.. Tijdens mijn bezoek aan de winkel kon die winkeldame mij niet in het Nederlands bedienen, jammer! Ik had graag uitleg gekregen over dit en nog andere producten. Gelukkig begrijp ik nog redelijk goed Frans en Engels (ze begon in het Engels uitleg te geven), maar het zou leuk zijn dat ze ook Nederlands kon. 
Ik breng de Tea Tree Water aan met een wattenschijfje. Ik spray ongeveer twee maal, hierna breng ik het aan op mijn gezicht. Ik breng het ’s ochtends voor mijn dagcrème en na het reinigen aan. Wat ik meteen merk is dat mijn dagcrème sneller in mijn huid trekt. Het Tea Tree Water zet als het ware mijn poriën open. Dit is superhandig want zo kan ik snel verder met het aanbrengen van mijn make-up. Bovendien verwijdert dit water de laatste restjes van vuiligheid op mijn huid. Een ander voordeel aan dit product is dat het mijn huid zuivert en verfrist. Als ik eens een puistje heb en ik breng dit aan, heb ik het gevoel dat het sneller wegtrekt. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid minder glimt gedurende de dag. 
 

Zoals je misschien al kan raden, ben ik razend enthousiast over Lush haar Tea Tree Water! Voor de prijs hoef je hem trouwens niet te laten liggen. Tea Tree Water is te koop in de Lush winkels en webshop voor €5,55 voor 100g.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Liefs, Ellen

22 reacties

  1. Deze heb ik ook eens gehad! Ik vond hem wel fijn, alleen is de verpakking heel onhandig om mee te reizen; de dop ging er bij mij vanaf en toen lekte gewoon de halve inhoud in mijn tas 🙁

  2. Ik heb al veel positieve reacties gelezen en gehoord over dit product. Leuk om te horen dat jij er ook enthousiast over bent! Ik word nu toch wel heel nieuwsgierig naar dit product 😉 Helaas zit er alleen geen winkel van Lush bij mij in de buurt 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *