Lush jelly gezichtsmasker review

Een jelly gezichtsmasker, hoe cool klinkt dat? Lush brengt blubber, puddingachtige gezichtsmaskers uit en daarmee spelen ze goed in op de populariteit van slijm. De maskers zijn vrij nieuw en ik testte er eentje en vertel je er graag meer over.

lush jelly gezichtsmasker

Wat is het?

lush jelly gezichtsmasker

Lush gebruikt verse ingrediënten en is daarom een geliefd merk van mij. Een jelly gezichtsmasker kwam ik nog niet tegen en daarom trok het mijn aandacht in de Lush winkel. Er zijn in totaal vijf maskers die elk een andere werking hebben en allemaal even lekker ruiken. De maskers hebben een pudding textuur doordat er carrageen-extract in verwerkt zit. Je hoeft ze trouwens niet in de koelkast bewaren.

Soorten Lush jelly face mask

1000 Millihelens

Dit is een groen masker doordat er groene thee in verwerkt zit. Het zorgt voor een stralende huid, perfect als je huid afziet door het weer buiten en een booster kan gebruiken.

Bunny moon

Als je je gezicht goed wil hydrateren, dan is Bunny Moon helemaal perfect voor jou. Dit masker trok mijn aandacht omdat ik echt wel extra hydratatie kan gebruiken. Het jelly face mask bevat kamille en goudsbloeminfusie, honing en zeewier.

FOMO

Onrustige huid? Lush FOMO heeft een kalmerende werking. Het bevat kalamijn, rozen, neroli en het voedende carrageen.

Just to Clarify

Just to Clarify combineert een scrub en masker. Het bevat lichte scrubdeeltjes waardoor het een multifunctioneel product is!

The Birth of Venus

Perfect voor de gevoelige huid aangezien het de huid kalmeert. Het maker bevat zeewier, rozeninfusie, antiseptische olibanum, blauwe kamille en vers zeewater.

Hoe breng je het Lush jelly gezichtsmasker aan?

Je neemt een beetje van het masker en je warmt dit op tussen je handen totdat het een crème wordt. Dit breng je aan op een gereinigde huid en laat je zo’n 10 minuten zitten. Nadien verwijder je het masker met warm water en is je huid gehydrateerd en verzorgd. Het masker moet je trouwens niet in de koelkast bewaren!

In deze video laat ik zien hoe het masker werkt en geef ik een persoonlijke update. Enjoy!

Lush jelly gezichtsmasker kost €10,50.

Liefs, Ellen

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *