LOVE Embryolisse Lait-Crème Concentré

Er is een nieuwe rubriek, genaamd LOVE, op Ellen Is My Name! In deze rubriek ga ik alle producten verzamelen waar ik niet zonder kan. Ongeveer 1 keer per maand zal deze serie op mijn blog verschijnen. Vandaag laat ik jullie mijn geliefde Embryolisse Lait-Crème Concentré zien.

Vroeger had ik een probleemhuid (lees: acne). Na lang behandelen, inclusief pilletjes nemen, heb ik een (bijna) zuivere huid. Ik gebruik al meer dan een jaar Lait-Crème Concentré van Embryolisse en ik merk dat mijn huid er echt goed uitziet. Ik heb geen last meer van droge plekjes. Natuurlijk heb ik af en toe nog een puistje, maar dit is normaal voor mijn leeftijd. 

Zoals je misschien op onderstaande foto ziet, is deze crème geschikt voor ieder huidtype en is het dermatologisch getest.

De crème zelf is wit is niet te dik en niet te dun. Ideaal dus! Ik gebruik deze crème als dag- en avondcrème. Het is een echt wondermiddel voor mijn huid.
Ik gebruik deze crème al meer dan een jaar en ik heb nog maar 1 tube van 75 ml opgebruikt. De tube op de foto’s is mijn tweede. Het is dus een zuinig product! 
Ik kocht dit wondermiddel op boozyshop.nl voor €18,50.
Wat vinden jullie van de LOVE-reeks?
Liefs, Ellen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *