Louis Widmer reinigingsmelk en tonic zonder alcohol

Louis Widmer reinigingsmelk en tonic zonder alcohol

Reinigen is de basis van je skin care routine en sla ik nooit over. Af en toe vind ik het leuk om nieuwe producten aan mijn routine te voegen en zo kwamen de reinigingsmelk en tonic zonder alcohol van Louis Widmer in mijn routine terecht. Ik vertel jullie meer over dit merk en over hun skin care producten!

Louis Widmer

Louis Widmer is een Zwitsers merk en bestaat sinds 1960. Dit merk wil doeltreffende producten op de markt brengen, die stuk voor stuk goed door de huid verdragen worden.

Louis Widmer reinigingsmelk en tonic zonder alcohol

Louis Widmer Reinigingsmelk

Louis Widmer reinigingsmelk

Het eerste product dat ik aan mijn skin care routine toevoeg, is de reinigingsmelk. Deze reiniging gebruik ik ’s ochtends en ’s avonds nadat ik mijn make-up met micellair water heb weggehaald. Ik breng wat product aan op een watje en masseer dit in mijn huid. Dit haalt de laatste restjes make-up weg. Nadien spoel ik met water het product weg en droog ik mijn huid af. Het reinigt mijn gezicht grondig zonder dat het mijn huid irriteert. Dit is iets wat andere producten soms wel doen. Dit product is geschikt voor elk huidtype.

Ingrediënten:

Aqua, Paraffinum Liquidum, Prunus Dulcis, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Glycerin, Callagen Amino Acids, Methyl Glucose Sesquistearate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl acetate, Panthenol, Carbomer, (Parfum), Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Hydroxide.

Louis Widmer Tonic Zonder Alcohol

Louis Widmer tonic zonder alcohol

Na de reinigingsmelk, ga ik aan aan de slag met de tonic zonder alcohol. Ook dit is een product voor alle huidtypes. De tonic wordt aangeraden om in combinatie met de reinigingsmelk te gebruiken omdat je zo een volledige reiniging van de huid hebt. Nadat ik de reinigingsmelk heb gebruikt, ga ik met een watje doordrenkt in tonic over mijn gezicht. Dit doe ik zowel ’s ochtends als ’s avonds. Dit product spoel ik niet af met water. Verder ontsmet en verzacht de tonic irritaties en huidontstekingen. Daarnaast heeft het een kalmerende werking en zorgt het dat de crèmes die je nadien aanbrengt beter in de huid dringen. De tonic zonder alcohol is heel erg lief voor mijn huid en geeft geen geïrriteerd resultaat.

Ingrediënten:

Aqua, Collagen Amino Acids, Urea, Butylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Sorbitol, Polysorbate 20, Aloe Barbadonsis, Citric Acid, Camphor, Menthol, (Parfum), Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Simethicone.

Mijn mening

Zowel de reinigingsmelk als de tonic zonder alcohol vind ik fijn in gebruik. Mijn gezicht voelt zacht aan en de producten hebben geen uitdrogende werking zoals ik met andere producten soms wel ervaar. Na deze twee stappen breng ik nog een dag- of nachtcrème aan en een oogcrème. Zo is mijn skin care routine volledig!

Louis Widmer reinigingsmelk kost €10,88 en tonic zonder alchohol €10,88. Beide producten zijn verkrijgbaar op Apotheek-Online

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *