Lottie London review: selfie ready foundation + liquid lipstick

Kruidvat verkoopt sinds kort Lottie London make-up. Ik vind het altijd fijn om nieuwe merken en producten te leren kennen dus kocht ik twee producten van dit merk. De make-up producten Lottie London Selfie Ready foundation en Lottie London Longwear Matte Liquid Lipstick trokken mijn aandacht en deze nam ik mee naar huis om te reviewen.

Lottie London review

Over Lottie London

Lottie London is sinds kort in enkele Kruidvat filialen verkrijgbaar. Het is een budget make-up merk uit Londen dat inspeelt op de laatste trends. Aangezien dit merk mij nog niet bekend is, kocht ik een foundation en liquid lipstick om kennis te maken.

Lottie London review

Selfie Ready Matte Foundation Toasted Almond

Lottie London review

In het Kruidvat schap trok de foundation meteen mijn aandacht. De naam ‘selfie ready‘ vind ik geniaal en voor een selfie wil je er natuurlijk op je best uitzien. Er zijn in totaal 10 kleuren verkrijgbaar.

De selfie ready foundation heeft een medium dekking en een matte finish. Ideaal voor de wat vettere huidjes. Verder is de foundation op waterbasis en is hij verrijkt met vitamine C.

De verpakking vind ik erg vrolijk en speels. Het is wat anders dan de standaard foundation verpakkingen die ik gewoon ben.

Lottie London review

Lottie London review

Lottie London review

Lottie London review

Doordat er op de verpakking staat dat de foundation op waterbasis is, had ik de substantie vloeibaarder verwacht. De foundation is vloeibaar, maar niet zo vloeibaar dat hij van je gezicht loopt.

Lottie London review

Op de foto hierboven bracht ik de foundation aan. De foundation is semi mat en verspreidt makkelijk over mijn huid met een borstel. De dekking is inderdaad medium. Het verbergt mijn roodheden en geeft mijn huid een egale look. Puistjes bedekt de foundation niet en hiervoor heb je wat extra concealer nodig.

lottie londen review

De foundation blijft redelijk mat gedurende de dag. Op het einde glimt het een beetje, maar dat heb ik vrijwel met elke foundation. Verder blijft de foundation goed op zijn plaats zitten de hele dag. Als je het mij vraagt, is dit een fijne ontdekking! Een budget foundation die verkrijgbaar is in verschillende tinten en lang blijft zitten!

Lottie London Slay All Day Selfie London kost €6,99.

Slay All Day Longwear Matte Liquid Lipstick Squad

Lottie London review

Lottie London review

Lipsticks, wie houdt er nu niet van. Lottie London heeft verschillende liquid lipsticks in haar assortiment en ook lip kits. In de lip kits vind je een liquid lipstick en bijhorend lippotlood. Heel tof! Ik nam de longewear matte liquid lipstick in squad mee.

Squad is een bruine kleur die intens gepigmenteerd is. Het heeft een typische verpakking voor een liquid lipstick met een sponsapplicator.

Lottie London review

Een matte liquid lipstick is uitdrogend en dat is deze van Lottie London ook. Het accentueert mijn droge lippen helaas. Daardoor blijft het wel super lang zitten.

lottie london

De lipstick is erg mooi van kleur, maar helaas vind ik de substantie niet zo fijn

Lottie London Slay All Day Squad kost €5,99. 

De complete make-up look met de foundation en liquid lipstick van Lottie London. 

lottie london review

Lottie London heeft een goede eerste indruk achtergelaten bij mij. Ik wil meer testen!

Ken jij Lottie London make-up al?

Liefs, Ellen

8 reacties

  1. Ik had al wel eens van het merk gehoord, maar er nog nooit wat over gelezen! Ik vind de lipstick kleur echt perfect, jammer dat de substantie tegenvalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *