L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Een goede mascara hoeft niet duur te zijn en wanneer ik denk aan goede, budgetvriendelijke mascara’s denk ik aan L’Oréal. Mega Volume Miss Baby Roll is de recentste toevoeging aan het assortiment en ik besloot deze zelf te testen. Er wordt veel over gepraat op het internet en ik wou zelf ondervinden waarom dit zo’n hype is.

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Verpakking 

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

De mascara heeft een super schattige verpakking en trekt meteen mijn aandacht in de winkel. Het roze met babyblauw geeft echt een leuke en speelse indruk. Hiermee scoort L’Oréal punten!

Borsteltje 

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll heeft een spiraalvormig borsteltje. Dit is net wat anders dan een gewoon borsteltje en zorgt voor extra veel volume vanaf de aanzet. Ook zorgt deze speciale vorm ervoor dat alle wimpers bereikt worden en voorzien worden van een zwart laagje.

Daarnaast heeft de mascara een formule die zorgt voor volle wimpers en een krul die een hele dag houdt.

Resultaat 

L'Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Ik bracht enkele laagjes aan op mijn wimpers en ik moet zeggen dat ik best wat laagjes aanbracht voor het gewenste resultaat. De mascara bouwt mooi op en ondanks de vele laagjes, ziet het resultaat er mooi en volumeus uit. Ook vind ik dat mijn wimpers en super lang uitzien.

Wil je mij live in actie zien hoe ik de mascara aanbreng? Kijk dan zeker onderstaande video!

Conclusie L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll Mascara

Ondanks de naam Mega Volume Miss Baby Roll zorgt de mascara voor meer dan alleen volume. Je krijgt lengte, volume en een mooie krul. Wel moet je deze mascara opbouwen en heb je het gewenste resultaat niet na één laagje. Verder ziet de mascara er heel schattig uit en is het een mooie toevoeging aan mijn make-up stash.

L’Oréal Mega Volume Miss Baby Roll kost €11,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en bij bol.com.

Wat vind jij van deze mascara?

Liefs, Ellen

Deze blogpost bevat affiliate links. 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *