L’Oréal infaillible concealer

In deze blogpost review ik drie L'Oréal infaillible concealer kleuren. Dit is een concealer met veel dekking en een grote applicator.

Concealers met veel dekking en een grote applicators zijn in. Steeds meer merken brengen dit soort concealers uit. Ook L’Oréal. In deze blogpost review ik drie L’Oréal infaillible concealer kleuren.

L'Oréal infaillible concealer

Infaillible L’Oréal

L’Oréal heeft een hele reeks producten uitgebracht onder de naam Infaillible. Zo is er een primer, foundation, concealer en poeder. Allemaal producten voor een feilloze egale huid. In deze blogpost bespreek ik de concealer, maar binnenkort kan je een review verwachten van de andere producten!

L'Oréal infaillible
L'Oréal infaillible concealer
L'Oréal infaillible concealer

Infaillible concealer

L’Oréal infaillible more than concealer belooft een 24 uur lange dekking voor donkere kringen en andere imperfecties. Bovendien heeft het een matte finish. Verder is het een multifunctioneel product. Je kan het gebruiken hoe jij het wil als concealer, foundation, contour of highlighter.

Het unieke van de concealer is de sponsapplicator. Deze is veel groter dan een normale concealer. Dit versnelt het aanbrengingsproces, maar het werkt ook minder precies. Wanneer je een groot gebied wil camoufleren, kan dit makkelijk met deze concealer.

L'Oréal infaillible concealer

Er zijn in totaal negen kleuren verkrijgbaar. Ik ontving de drie lichtste kleuren 320 porcelaine, 324 avoine en 325 bisque en deze bespreek ik in deze blogpost.

L'Oréal infaillible concealer

Van links naar rechts:

  • 320 porcelaine: lichte neutrale kleur
  • 324 avoine: lichte kleur met roze ondertoon
  • 325 bisque: lichte kleur met beige ondertoon
L'Oréal infaillible concealer
L'Oréal infaillible concealer

In de video hieronder gebruik ik de concealer.

Ik gebruik zelf L’Oréal Infaillible concealer 324 avoine met roze ondertoon. Het is een lichte kleur die perfect aansluit bij mijn huidstint. Het is een dekkende formule die makkelijk blendt. De concealer zie je nauwelijks onder mijn ogen en verbergt mijn wallen. De formule blijft een hele dag mooi onder mijn ogen zonder in de lijntjes te zitten. Door de grote applicator is het wel moeilijk om het product te doseren. Ik bouw liever de concealer op in plaats van in één keer veel product aan te brengen. Hier moet je dus goed opletten bij deze concealer. Toch is het een heel fijne concealer die ik kan aanraden als je op zoek bent naar eentje met veel dekking.

L’Oréal infaillible concealer kost €13,99 en is verkrijgbaar bij de drogist.

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *