L’Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

L'Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

Al jaren gebruik ik Nars Sheer Glow Foundation. Voor mij is dit de perfecte foundation, maar helaas hangt hier een prijskaartje aan vast. Omdat ik eens een budgetvriendelijke variant wou proberen, kocht ik in Duitsland L’Oréal Perfect Match Foundation 1.5N Linnen. In België vind je deze foundation onder de naam: L’Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen.

L’Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

L'Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

Verkrijgbaarheid

L’Oréal Paris Perfect Match Foundation kocht ik in Duitsland. In België vind je deze foundation onder de naam Accord Parfait / True Match foundation. Ik vind het ontzettend verwarrend al deze verschillende namen…

Kleur

In totaal zijn er 14 kleuren verkrijgbaar, maar in de winkel vind je vaak maar een beperkt aanbod. 1.5N Linnen is één van de lichtste kleuren een heeft een neutrale ondertoon.

Verpakking

De foundation zit in een glazen flesje en heeft een pompsysteem. Dit zorgt meteen voor pluspunten. Ik verkies namelijk een pompsysteem boven een tube. Je kan namelijk beter doseren hoeveel product je uit het flesje krijgt en het is minder geknoei.

L'Oréal Perfect Match Foundation 1.5N Linen

L'Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

Werking

De foundation zou zich aanpassen aan de kleur en structuur van de huid zodat je een egale teint krijgt zonder maskereffect.

Dekking

De foundation geeft naar mijn mening eerder een medium dekking. Bij het aanbrengen moet je erop letten dat je niet te veel product op je kwast neemt want anders heb je snel een maskereffect. Het liefst breng ik de foundation aan met een beautyblender voor het mooiste effect.

L'Oréal Perfect Match Foundation 1.5N Linen

In deze video zie je trouwens hoe ik de foundation aanbreng:

L'Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

Mijn mening over L’Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen

Ik ben aangenaam verrast door de foundation van L’Oréal, maar toch blijft de foundation van Nars mijn favoriet. De foundation sluit goed aan bij mijn huidskleur, brengt makkelijk aan, maar helaas zie je deze foundation als het ware zitten op mijn huid. Dit heb ik veel minder met mijn foundation van Nars. Aangezien ik ga voor een natuurlijk ogende make-up look, is deze foundation iets minder geschikt voor mij. Desondanks zal ik de foundation blijven gebruiken in afwisseling van mijn foundation van Nars.

L’Oréal Accord Parfait Foundation 1.5N Linnen kan je o.a. bestellen bij bol.com en de prijzen verschillen per winkel. De prijs van de foundation ligt tussen 10 en 16 euro.

Liefs, Ellen

Dit artikel bevat affiliate links.

9 reacties

  1. Ik heb onlangs de zelfde aangekocht en vind het echt een super goede drugstore foundation. Of ik het beter vind dan mijn Bobbi Brown foundation moet ik nog uitzoeken, maar vind wel dat L’Oréal het ontzettend goed heeft gedaan!

  2. Dank je voor de uitgebreide review. Zelf ben ik aan het onderzoeken of ik zelf een lekkere foundation kan maken. Ik gebruik het te weinig om te kopen ?.

  3. Hi! I’d like to know if this foundation is too dark for palest skin…I don’t if buy it or not, because I see this shade is too dark, even if is 1.5 Linen. Please, give me an answer 🙂

  4. Hi! I’d like to know if this foundation is too dark for palest skin…I don’t knoe if I have to buy it or not, because I see this shade is too dark, even if is 1.5 Linen. Please, give me an answer ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *