Lipverzorging

Tijdens de winter heb ik ontzettend droge, pijnlijke lippen. Ik denk dat meerdere mensen hiervan wel last hebben. Vandaag een artikel waarin ik laat zien welke lipproducten bij mij echt werken tegen droge lippen. Hopelijk kan je hier iets van opsteken! Veel leesplezier!

Ik heb echt altijd een lipbalsem bij en gebruik deze de hele dag door. Na veel lipproducten te hebben getest, heb ik de beste op een rijtje gezet.
Mijn eerste favoriet is er eentje van Nuxe. Deze Reve de Miel is echt ontzettend goed qua verzorging! Deze lippenbalsem is te koop bij de apotheek, hij is ietsje duurder, maar ontzettend fijn. Zoals je misschien kan raden, heeft de balsem een honingsmaakje.
Een andere favoriet is de lipbalsem van Purol. Deze is ook verkrijgbaar in de apotheek. Deze beschermt mijn lippen tegen de wind en de zon (hier zit SPF in!).
Wil je een verzorgende lipbalsem met een kleurtje? Dan is Framboise van Yves Rocher een toppertje! Dit geeft een zacht rood kleurtje op je lippen. Deze is makkelijker verkrijgbaar dan de vorige :).

Omdat ik tijdens de winter ook last heb van velletjes, gebruik de Bubblegum scrub van Lush. Deze is wel prijzig (ik geloof 10 euro), maar je doet echt lang met dit product! Vind je dit te duur? Een lipscrub kan je makkelijk zelf maken! Ik schreef er eerder een artikel over (sorry voor de slechte foto’s in dit artikel, maar het is de inhoud dat telt :)!), klik hier om het terug te lezen. 

Hoe verzorg jij je lippen?
Liefs, Ellen

16 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *