Lierac Lumilogie weg met pigmentvlekken

Lierac Lumilogie

Lierac Lumilogie Day & Night Dark-Spot Correction Double Concentrate is een vlekcorrigerend serum voor dag en nacht. 

Over Lierac

Lierac werd opgericht door een specialist in de esthetische geneeskunde en is pionier op het gebied van correctie van huidstoornissen. Dit merk biedt specifieke en doelgerichte verzorgingen aan voor elke behoefte (vermoeidheid, rimpels, vlekken, rode vlekken, oogrimpel,…).

Over Lierac Lumilogie

Lierac Lumilogie

Lierac Lumilogie is bedoeld om drie soorten pigmentvlekken aan te pakken (beginnende, zichtbare en hardnekkige vlekken). Zelf heb ik last van enkele vlekken op mijn neus en het zou fijn zijn als deze minder zichtbaar zijn. Lumilogie is geïnspireerd op een combinatie van de esthetische led- en peelingstechnieken. Het bevat extracten van zeenarcis, weegbree, HexylR en zuren van witte bloemen.

Lierac Lumilogie

Het opvallende aan dit product is de verpakking. Het is opgesplitst in twee helften. De ene kant (met het zonnetje) is bedoeld om ’s ochtends aan te brengen, de andere kant (maantje) is bedoeld voor ’s avonds. Zo heb je 24u op 24u een actieve aanpak. Ik vind het handig dat de dag en nachtverzorging gecombineerd worden in één verpakking. Wekelijks sleep ik producten mee in mijn koffer en zo bespaar ik toch een klein beetje plaats.

Lierac Lumilogie

Lierac Lumilogie

Link: dagverzorging, rechts: nachtverzorging

Lierac Lumilogie

Lierac Lumilogie

Je kan Lierac Lumilogie gebruiken als serum (dus onder je dag- of nachtcrème) of gewoon aanbrengen zonder daarna een verdere verzorging toe te voegen. Zelf gebruik ik het liever als een serum. Zoals je hierboven ziet is de dagverzorging donkerder dan de nachtversie. Beiden verdelen ze wel goed en reageert mijn huid er goed op.

Lierac Lumilogie

Mijn mening

Ik heb last van een beginnende pigmentatievlekken op mijn neus. Met een beetje foundation erover zie je het niet zo, maar het zou fijn zijn als dit minder zichtbaar werd. Lierac Lumilogie heb ik nu zo’n drie weken getest en ik merk een beetje verschil. Mijn vlekken zijn er nog steeds (verdwijnen zullen ze waarschijnlijk niet), maar zijn toch iets lichter van kleur. Ik blijf dit product dus zeker verder gebruiken.

Lierac Lumilogie is verkrijgbaar bij de apotheek en kost €55,00.

Liefs, Ellen

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen, lees mijn disclaimer.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *