Leuke kerst items bij Action & Yves Rocher!

Wanneer je gaat winkelen, kom je de ene na andere etalage tegen met leuke kerst items. Zo ging ik afgelopen tijd even langs bij Action en Yves Rocher. Deze winkels hebben sowieso altijd leuke deco en beauty items en de kerstcollectie trok mijn aandacht. Uiteraard kocht ik hiervan enkele spulletjes en deze laat ik aan jullie zien! 

 

 

 

 

Bij de Action kocht ik enkele zilvere kaarsenhouders. Onze kerstboom heeft namelijk wit met zilvere accenten, dus deze kaarsen passen hier perfect bij. Verder wil ik mijn kamer iets gezelliger maken met kerstlichtjes. Daarnaast vond ik super schattige bruisballen! Deze zijn volgens mij echt leuk om cadeau te geven. Ook kocht ik enkele DIY spulletjes, met het sneeuw, doorzichtige kerstballen e de dennenappels maak ik binnenkort een leuke DIY! Toen ik door het schap liep met de douchegels, vond ik bovenstaande tubes. Hoe leuk zijn deze? Een kerstbal en rendier douchegel! Volgens mij is dit ook erg leuk om cadeau te geven (aan jezelf). De exacte prijzen weet ik niet, maar de Action is niet zo heel duur, de lichtjes waren 5 euro en de andere items minder dan 2 euro.

 

Ik ben sowieso al jaren fan van de doucheproducten van Yves Rocher. Toen ik een reclamebericht zag over de kerstproducten van Yves Rocher moest ik hier een aantal dingen van kopen! Ik vind de kerst collectie er erg mooi uitzien. Ik kocht twee lidbalsems (deze zijn echt super fijn), een douchegel en een body butter. Nu ben ik helemaal klaar voor de komende winter!
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

16 reacties

  1. Ik had de kaarsenhouders ook gezien bij de Action, vond ze echt leuk! Alleen de diamantjes vielen er steeds af toen ik hem vast hield… heb ze daarom ook maar laten liggen 🙂

  2. Die kaarsenhoudertjes van Action zie er erg leuk uit! Ik wist niet dat ze van die dennenappeltjes hadden daar, moet er eens dringend heen blijkbaar! Bedankt voor het delen! Ik had nog geen flauw idee dat de Yves Rocher kerstcollectie reeds uit was, ben weer helemaal op de hoogte nu van alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *