Lente / Zomer nagellak

Tijdens de lente en zomer draag ik graag leuke kleurtjes op mijn nagels. Ik word dan steeds vrolijk als ik naar mijn nagels kijk. Ik toon jullie mijn favoriete nagellakjes met een leuke, zomerse kleur!

Deze twee nagellakjes zijn van Essie. Het roze kleurtje (op de foto lijkt het rood) is echt prachtig! Ook het blauwe vind ik super!

 

Ook grijp ik steeds vaker naar mijn nagellak van Barry M. Deze lakken geweldig goed en de kwaliteit is ook prima. Het blauwe lakje heeft trouwens een zandeffect wat onwijs leuk staat!

 

Ook een lichtroos lakje kan niet ontbreken. Deze is van HEMA en is best fijn voor zo’n laag prijsje. Dit is trouwens de kleur 808. Hiervan heb ik nog geen swatch, maar dit komt binnenkort!
Als laatste dit schattige lichtpaarse lakje van OPI! Ik krijg hierover veel complimenten en de kwaliteit is top!
Dit was een redelijk kort artikel, i know! Maar ik wou jullie dit toch meedelen. Wat vinden jullie trouwens van mijn foto’s? Ik heb onlangs een vloerkleed van IKEA gekocht en ik hoop dat de kwaliteit van mijn foto’s nu veel beter wordt! Ik hoop dat jullie de foto’s net zo mooi zullen vinden als ik!
Liefs, Ellen

28 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *