Lash lift ervaring

In deze blogpost deel ik mijn ervaring met een lash lift. Met een lash lift geef je je eigen wimpers een boost met een mooie krul. Dit opent je blik zonder dat je je natuurlijke wimper beschadigt. Ik testte het uit en schreef mijn ervaring in deze blogpost.

Lash lift ervaring

Lash lift wat is dat?

Laat ik eerst beginnen met het uitleggen wat een lash lift nu juist is. Met een wimperlift wordt de natuurlijke wimper gelift voor een mooie open blik. Het is een soort van permanent voor je wimpers. Je wimpers worden behandeld met een vloeistof waardoor ze een een gekrulde vorm krijgen. Deze behandeling is onschadelijk voor je eigen wimpers en blijft 6 tot 8 weken. Dit is toepasbaar op zowel korte als lange wimpers.

Waarom zou je een lash lift overwegen?

Dit zijn de belangrijkste redenen waarom je een wimperlift zou laten doen:

  • Je blik ziet er meer open uit
  • Een lash lift heeft een natuurlijke uitstraling
  • Het is onschadelijk
  • Je hoeft geen mascara te gebruiken
  • Het effect blijft minstens 6 weken zichtbaar

Dit leek mij erg handig om te laten doen tijdens de zomer. Wanneer het warm is, draag ik veel minder make-up dan normaal. Ik zweet het eraf en ik neem regelmatig een duik in het water. Make-up is dan overbodig, maar toch wil ik er graag goed uitzien. Met een likje mascara lijk je meteen wakkerder en tijdens de zomerse dagen laat ik dit product links liggen.

Met een lash lift lijkt het alsof je mascara draagt. Je wimpers hebben een mooie krul en worden vaak gekleurd tijdens een behandeling. Na een wimperlift hoef je 6 weken niet meer om te kijken naar je wimpers. Handig!

Het resultaat van een wimperlift

Lash lift ervaring
Mijn wimpers voor de wimperlift en kleuring
Lash lift ervaring
Tijdens de wimper lift
Lash lift ervaring
Het resultaat na de lash lift en kleuring

Het plaatsen van een lash lift duurt ongeveer een uurtje. Het product dat op de wimpers wordt gedaan, heeft namelijk wat tijd nodig om in te trekken. Ook werden de wimpers gekleurd en nadien kreeg ik nog een lash boost treatment.

Het resultaat van de wimperlift mag er zijn! Ik heb zelf lange wimpers, maar deze staan redelijk recht. Door de wimperbehandeling werden mijn wimpers gekruld en bleven ze zo gedurende 6 weken staan. Daarna beginnen ze terug te zakken naar de positie zoals daarvoor. Ik heb zelf blonde wimpers en door de kleuring lijkt het alsof ik mascara draag.

Na een lash lift mag je gedurende 24u je wimpers niet vochtig maken. Je mag dus een dag niet douchen of zweten zodat het product de tijd heeft om goed in te trekken. Ook raden ze aan om je ogen niet schoon te maken met een product op basis van olie of om een waterproof mascara te gebruiken.

Hoe lang blijft een lash lift zichtbaar?

Gemiddeld blijft een lash lift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit kan ik bevestigen. De kleuring verdween als eerste. De krul bleef lang zichtbaar maar na 6 weken was de krul een stuk minder. De eerste weken droeg ik geen mascara, maar daarna weer wel omdat ik wel hou van een dramatisch effect. Het fijne was dat mijn wimpers al een mooie krul hadden en ik dus minder moeite moest doen om de krul en volume te bekomen.

Waar liet ik een lash lift in Antwerpen zetten?

Ik liet een lash lift doen bij Soigné by Julie in Antwerpen. Julie is super vriendelijk en stelt je echt op je gemak. Ze heeft een vlotte babbel en vertelt exact wat ze doet bij het liften van de lashes. Je kan een afspraak maken bij haar via Instagram!

Lash lift prijs

Een lash lift bij Julie houdt in dat ze de wimpers lift en kleurt en je krijgt ook een lash boost treatment. Je betaalt hiervoor 55 euro.

Wat vind jij van deze wimper behandeling?

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *