Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie est belle

Een parfum dat ik al jaren draag, is La vie est belle van Lancôme. Dit parfum deel ik met mijn mama en ondertussen is dit al de derde flacon. Je kan dus stellen dat we dol zijn op dit parfum! Ondanks dat ik La vie est belle al jaren gebruik, schreef ik er nog nooit een review over. Bij deze! 

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie est belle

Allereerst wil ik het hebben over de verpakking van het parfum. Ik vind de flacon super tof en vrouwelijk. Ook het strikje bovenaan maakt de flacon af! Ik vind dat de flacon super goed bij de geur van La vie est belle past!

Dan wil ik het even hebben over de geur. Ik kan geuren niet al te goed omschrijven, maar het is een vrouwelijke sterke geur. Het is een zoete geur, maar niet te zoet. Dit parfum kan ik het beste omschrijven als een bloemige en fruitige geur. Ik draag dit parfum graag tijdens de herfst en winter, omdat het een sterke en aanwezig geur is. Hierbij de geurnoten van Lancôme La vie est belle eau de parfum:

Topnoot: peer, zwarte bes
Hartnoten: iris, jasmijn, oranjebloesem
Basisnoten: patchouli, pralinévulling, tonkaboon, vanille

Ik kan niet meer zonder dit parfum en omdat ik het zo graag draag, deel ik dit op mijn blog zodat jullie hiermee kennis kunnen maken! Ga zeker eens ruiken aan La vie est belle in de parfumerie en laat mij weten wat je van dit parfum vindt!

Lancôme La vie est belle eau de parfum kost €64,51 voor 50ml.

Liefs, Ellen

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *