Lancôme la vie est belle l’éclat parfum

La vie est belle is het iconische parfum van Lancôme. Daar is nu een variant van uitgebracht: Lancôme la vie est belle l’éclat. In deze blogpost review ik de eau de toilette.

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

Flacon la vie est belle l’éclat 

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

Laat ik het eerst hebben over het flesje van la vie est belle eau de toilette. Je herkent duidelijk aan het flesje dat het van de la vie est belle collectie is. De vorm is ongeveer hetzelfde alleen is deze langwerpiger dan de geur waar het allemaal mee begon. Ook het strikje is behouden, deze keer in een roze uitvoering in plaats van een grijs strikje. Verder heeft de flacon een kristallenpatroon.

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

Op een event van Lancôme had ik de gelegenheid om mijn naam te laten graveren in het flesje. Dit maakt het extra uniek.

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

Geurnoten

  • Top: mandarijn,- pompelmoes- en bergamotessence – roze peper – thee
  • Hart: neroli-essence – jasmijnabsolu – oranjebloesemabsolu – rozenessence
  • Basis: iris x patchouli – ambroxan – muskus

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

lancôme la vie est belle l'éclat parfum

Mijn mening over de geur

Het parfum draag ik ondertussen bijna dagelijks en ik heb er al veel complimenten over gekregen. Ook hebben enkele vriendinnen het parfum al op hun wishlist gezet omdat ze het zo lekker vonden ruiken. De geur is warm, bloemig en vrouwelijk, net zoals ik het graag heb. Als je fan bent van de klassieke la vie est belle geur dan ga ik deze variant zeker appreciëren. Als je de geur nog niet kent, kan ik het zeker aanraden om de geur te ontdekken bij de parfumerie.

Lancôme la vie est belle l’éclat eau de toilette kost €82,00 voor 50 ml en €115,00 voor 100ml en is verkrijgbaar bij De Bijenkorf (als je op de link klikt, kom je meteen terecht bij het juiste parfum).

Liefs, Ellen

Deze producten ontving ik ter review, dit heeft echter geen invloed op mijn mening. Ik hecht veel waarde aan eerlijke reviews, lees mijn disclaimer.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *