Lancôme Cushion Blush Subtil 022 Rose Givrée

Lancôme Cushion Blush Subtil 022

De laatste tijd zie je steeds vaker en vaker cushion foundations, ook van Lancôme. Lancôme bracht nu ook cushion blush subtil uit. Deze blush is van hetzelfde principe als de cushion foundation, maar in het kussentje zit nu blush in plaats van foundation. Ik testte Lancôme Bushion Blush Subtil in de kleur 022 Rose Givrée en geef mijn mening hierover.

Lancôme Cushion Blush Subtil

Lancôme Cushion Blush Subtil 022

Wat is een cushion blush?

Net zoals de cushion foundation, zit er bij de cushion blush subtile een kussen met deze keer vloeibare blush in plaats van foundation. Wanneer je het sponsje drukt op het kussentje, krijg je de juiste hoeveel blush op het sponsje. Met een deppende beweging breng je vervolgens de blush aan. Lancôme is één van de eerste merken die uitkomt met een cushion blush !

Lancôme Cushion Blush Subtil 022

Lancôme Cushion Blush Subtil

In totaal zijn er zes kleuren van de cushion blush subtil verkrijgbaar. Van fel tot licht roze, alsook meer oranje tinten blush. Zelf heb ik 022 Rose Givrée. De blush zit in een ronde verpakking met een roosje. Herkenbaar en typisch voor Lancôme.

Lancôme Cushion Blush Subtil 022

022 Rose Givrée

Rose Givrée lijkt op het eerste zicht een subtiele blush, maar eenmaal ik hem swatchte schrok ik van de kleur. Het is toch net wat intenser dan ik dacht. Ik raad dus zeker aan om de blush in de winkel eens te swatchen en aan te brengen!

Tijd om te testen!

Tijd om de blush aan te brengen! Ik moet bekennen dat ik hiervoor wat schrik had. Een vloeibare blush aanbrengen is niet makkelijk en meestal moet je erg snel werken omdat de blush anders droog is. Met het sponsje bracht ik eerst een heel klein beetje blush aan op mijn wangen en daarna werkte ik dit afwisselend met mijn vingers en spons in mijn huid. Je kan de blush makkelijk opbouwen qua intensiteit. De vloeibare blush droogde trouwens langzaam op en dus kon ik heel rustig mijn blush aanbrengen. Het sponsje dat bijgeleverd werd de cushion blush, gebruik ik graag om de blush aan te brengen. Voor te blenden gebruik ik liever mijn vingers.

Lancôme Blush Cushion

Lancôme Cushion Blush Subtil 022

Mijn mening over Lancôme Cushion Blush Subtil 022 Rose Givrée.

De kleur is, eenmaal je het goed hebt geblend, prachtig! Toen ik de kleur voor het eerst swatchte, vreesde ik er wat voor, maar uiteindelijk vind ik het super mooi. Dit product heb ik nu al een tijdje en ik merk dat deze nog niet bij mijn dagelijkse stash is beland. Wel haal ik hem erbij wanneer ik een speciale gelegenheid heb en wanneer ik de tijd heb om mij op te maken. ’s Ochtends wanneer ik niet veel tijd heb, neem ik deze blush er minder snel bij. Het is een prachtig nieuw product en ik ben fan, maar voor dagelijks gebruik vind ik het iets te omslachtig.

Lancôme Cushion Blush Subtil 022 Rose Givrée kost €40,50 en is verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris, Planet Parfum, Douglas,…

Wat vind jij van de cushion blush?

Liefs, Ellen

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *