Lancôme Cils Booster XL: effect + review

Langere wimpers, wie wil dat nu niet. Er bestaan wimperserums om je wimpers langer te laten worden, maar heb je daar geen geduld voor dan is Lancôme Cils booster XL iets voor jou. In het kort is dit een basis die je aanbrengt op je wimpers voordat je mascara aanbrengt. Het zorgt voor meer lengte, volume en krul. Ik testte het uit en review het in deze blogpost.

Lancôme Cils Booster XL

Lancôme Cils Booster XL

Na een primer voor je gezicht, is er nu ook een primer voor je wimpers. Lancôme Cils Booster XL zou een booster zijn voor je wimpers en zou ze langer maken, meer krul en volume geven. Dit zijn allemaal dingen die ik terug wil zien op mijn wimpers dus ik was heel benieuwd om het te testen.

Lancôme Cils Booster XL

De verpakking is wit en doet mij eigenlijk meteen denken aan een primer voor de muren. Deze is namelijk ook wit. Verder staat de naam van het product er in zilveren letters op gedrukt en op de achterkant vind je het bloemetje van Lancôme.

Lancôme Cils Booster XL

Lancôme Cils Booster XL

De lash booster van Lancôme is wit van kleur en heeft een mascara borsteltje dat lijkt op het borsteltje van de welbekende Hypnôse mascara.

Lancôme Cils Booster XL

Op de foto hieronder kan je het resultaat zien wanneer ik de witte mascara primer aanbracht. Zoals je ziet zijn mijn wimpers veel langer geworden en zien ze echt goed wit.

lancôme

Om het effect van de mascara booster echt goed te kunnen zien, ga ik de bijpassende mascara van Lancôme testen.

Lancôme hynôse mascara

Lancôme hypnôse is een heel geliefde mascara en bestaat ondertussen 15 jaar. Het is een mascara die bedoeld is om volume te krijgen doordat het de wimpers dikker maakt.

Lancôme Cils Booster XL

De verpakking is zwart en heel elegant gebogen. In gouden letters staat de naam erop geschreven.

Lancôme

Lancôme

Lancôme

Het borsteltje is redelijk klassiek en heeft zachte haartjes. Omdat ik al zoveel goeds over deze mascara had gehoord, was ik echt super benieuwd naar het resultaat! Dat laat ik zien in de foto’s hieronder.

lancôme hypnose

Het resultaat van cils booster XL en hypnôse mascara

Ik was super benieuwd naar het resultaat van beide mascara’s en ook wat het effect zou zijn van de primer. Zou het echt mijn wimpers veel langer maken op een natuurlijke manier?

Links bracht ik Lancôme cils booster XL aan. Rechts zie je mijn gewone wimpers.

lancôme

Links: cils booster XL + hypnôse mascara. Rechts: alleen hypnôse mascara.

Lancôme Cils Booster XL

De volgende dag bracht ik het nog eens aan en fotografeerde ik het opnieuw om een duidelijk beeld te geven. Links zie je echt dat mijn wimpers langer en voller lijken. Van de witte mascara is niet meer te zien. Rechts zie je het effect van de mascara alleen wat ook niet mis is.

lancôme

Mijn mening

Of ik verbaasd ben door beide producten? Yes! De primer zorgt echt voor zo veel verschil. Je ziet echt duidelijk dat mijn wimpers langer lijken en voller zijn. Net wat ik wil! Als je mooie lange, volle wimpers wil, dan is dit echt een aanrader!

De hypnôse mascara vind ik op zichzelf ook heel mooi. Het is net wat natuurlijker, maar je hebt nog steeds lange en volle wimpers. Ik hou van het resultaat!

Lancôme cils booster XL kost €33,88 en bevat 6,20 ml. Lancôme hypnôse mascara kost €34,63 en bevat 6,20 ml. Beide producten zijn bestelbaar bij Douglas.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *